ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Τροχαίο στα Λιόσια: «Ήταν μεθυσμένος ο οδηγός του ΙΧ, οι μηχανές των αστυνομικών διαλύθηκαν», λέει μάρτυρας
Τροχαίο στα Λιόσια: «Ήταν μεθυσμένος ο οδηγός του ΙΧ, οι μηχανές των αστυνομικών διαλύθηκαν», λέει μάρτυρας
(Φωτο: protothema.gr)
02 Μάι
0
Σχόλια

Τροχαίο στα Λιόσια: «Ήταν μεθυσμένος ο οδηγός του ΙΧ, οι μηχανές των αστυνομικών διαλύθηκαν», λέει μάρτυρας

Σοκ προκαλούν οι εικόνες από τις μηχανές των Αστυνομικών της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που ενεπλάκησαν στο σοβαρό τροχαίο χθες τα μεσάνυχτα στην περιοχή των Άνω Λιοσίων.

Ολα έγιναν λίγο μετά τις 12 το βράδυ της Δευτέρας όταν ένα ΙΧ αυτοκίνητο, κινούμενο επί της λεωφόρου Φυλής, στο ρεύμα προς Λιόσια, συγκρούστηκε και εμβόλισε δύο μηχανές της ομάδας ΔΙ.ΑΣ., που ανέβαιναν απο το αντίθετο ρεύμα, με αποτέλεσμα να πέσουν στο οδόστρωμα οι 4 αστυνομικοί οι οποίοι επέβαιναν σε αυτές.

Οι αστυνομικοί μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο με τον έναν από αυτούς να νοσηλεύεται βαριά τραυματίσμενος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο οδηγός του ΙΧ είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ κάτι που επιβεβαίωνει και ένας κάτοικος της περιοχής, ο οποίος έσπευσε στο σημείο του ατυχήματος για να βοηθήσει τους αστυνομικούς.

«Ανέβαιναν με φόρα οι Αστυνομικοί, κατέβαινε ένας άλλος από εδώ ψιλομεθυσμένος και χτύπησαν με φόρα πάνω στο αμάξι. Και τα παιδιά πετάχτηκαν. Ήταν πολύ δυνατή σύγκρουση. Και τα παιδιά έτρεχαν», λέει στο protothema.gr ο αυτόπτης μάρτυρας .

«Είδαμε κάτι μπίρες μέσα στο αμάξι του. Ήταν μεθυσμένος πιστεύω. Κατέβαινε από απέναντι, από Χασιά αλλά δεν πιστεύω ότι πέρασε στο αντίθετο ρεύμα», αναφέρει ενώ περιγράφει και την κατάσταση τόσο των τραυματισμένων αστυνομικών όσο και των υπηρεσιακών μηχανών τους οι οποίες διαλύθηκαν μετά τη σφοδρή σύγκρουση.

«Δεν είχαν αίματα, μιλούσαν τα παιδιά. Λίγο σπαστά, με τη σύγκρουση. Ψιλομίλαγαν αλλά ήταν ζεστοί ακόμα», υποστήριξε. «Οι μηχανές ήταν για πέταμα ούτε για παλιατζή δεν κάνουν», κατέληξε.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή: protothema.gr

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.