ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Πανελλήνιες 2023 - Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Θα δώσει εξετάσεις μέσα από τις φυλακές
Πανελλήνιες 2023 – Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Θα δώσει εξετάσεις μέσα από τις φυλακές
(Φώτο : newsbomb.gr)
27 Απρ
0
Σχόλια

Πανελλήνιες 2023 – Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Θα δώσει εξετάσεις μέσα από τις φυλακές

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, ο οποίος σκότωσε την σύζυγό του, Καρολάιν Κράουτς δίπλα στο βρέφος της, ενώ εν συνεχεία σκότωσε και το σκυλί της οικογένειας σκηνοθετώντας ληστεία προσπαθώντας να εξαπατήσει το πανελλήνιο, ετοιμάζεται να δώσει πανελλήνιες εξετάσεις. Έτσι τη φετινή χρονιά από την 1η μέχρι την 16η Ιουνίου θα διαγωνιστεί ώστε να καταφέρει να περάσει σε κάποιο πανεπιστήμιο, αν και ο ίδιος έχει βλέψεις μόνο για τη Νομική Σχολή.

Υπήρξε μια φημολογία ότι επρόκειτο να γράψει πανελλήνιες στο Λύκειο του Λιδωρικίου, μαζί με τα υπόλοιπα παιδιά, ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν ισχύει.

Μιλώντας στον Alpha ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Φωκίδας, Κώστας Δούνας, ξεκαθάρισε ότι τέθηκε αίτημα στο Υπουργείο Παιδείας και θα στηθεί εξεταστικό κέντρο στη φυλακή.

«Θα λειτουργήσει εξεταστικό κέντρο μέσα σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο κατάστημα κράτησης. Αυτό έγινε μετά από δική μας εισήγηση στο υπουργείο Παιδείας, η οποία έγινε αποδεκτή κι όρισε το σωφρονιστικό κατάστημα Μαλανδρίνου ως εξεταστικό κέντρο. Δεν θέλουμε οι μαθητές να δώσουν εξετάσεις με τους φυλακισμένους. Κάναμε εισήγηση για επιπλέον εξεταστικό κέντρο. Θα διαγωνιστεί κανονικά στις ίδιες ημερομηνίες και ώρες στα ίδια θέματα» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Δούνας.

Ο δήμαρχος Δωρίδος, Γιώργος Καπετζώνης τόνισε:

«Έγινε δεκτή η εισήγηση της Δευτεροβάθμιας διεύθυνσης. Λειτουργεί σχολείο δεύτερης ευκαιρίας στις φυλακές τα τελευταία χρόνια, οπότε υπάρχει υποδομή, έστω και υποτυπώδης για να δώσει εκεί εξετάσεις ο Αναγνωστόπουλος».

Παράλληλα, αποκάλυψε ότι κατά το παρελθόν «σε άλλη αίθουσα, σε άλλο όροφο, χωρίς καμία εμπλοκή κι επαφή με τα παιδιά είχαν δώσει εξετάσεις άλλοι κρατούμενοι, όχι το ίδιο επικίνδυνοι».

 

 

 

Πηγή : newsbomb.gr

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.