ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Υποβρύχιο στην Σαμοθράκη! Πρόκειται για το προηγμένης τεχνολογίας υποβρύχιο ΠΟΝΤΟΣ s-119
Υποβρύχιο στην Σαμοθράκη! Πρόκειται για το προηγμένης τεχνολογίας υποβρύχιο ΠΟΝΤΟΣ s-119
(Φώτο : focustonevro.gr)
13 Φεβ
0
Σχόλια

Υποβρύχιο στην Σαμοθράκη! Πρόκειται για το προηγμένης τεχνολογίας υποβρύχιο ΠΟΝΤΟΣ s-119

Στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης δένει το προηγμένης τεχνολογίας υποβρύχιο ΠΟΝΤΟΣ s-119, προκαλώντας δέος σε όσους το δουν καθώς βρίσκεται σε πολύ κοντινή απόσταση από το νησί.

Όπως ανακοίνωσε ο Δήμαρχος Σαμοθράκης Νίκος Γαλατούμος, «Την Κυριακή 12 /02/2023 περιμένουμε την άφιξη στις 11:30 το πρωί στην είσοδο του λιμανιού της Καμαριώτισσας το υποβρύχιο ΠΟΝΤΟΣ s-119 τύπου Γλαύκος και είναι ένα από τα προηγμένης τεχνολογίας συμβατικά υποβρύχια που κατασκευάστηκε στο Κίελο της τότε Δυτικής Γερμανίας!! Παρελήφθη τον Απρίλιο του1980 όπου υψώθηκε επάνω του η ελληνική σημαία!! Έχει την δυνατότητα να εκτοξεύει τορπίλες τηλεκατευθυνόμενες και αυτοκατευθυνόμενες, εναντίων πλοίων επιφανείας και υποβρυχίων!!!Η παρουσία του υποβρυχίου ΠΟΝΤΟΣ στις θάλασσες του βορείου Αιγαίου και στη Νήσο Σαμοθράκη, έρχεται να επιβεβαιώσει τη ναυτική ελληνική ισχύ έναντι στις οποίες προκλήσεις και αμφισβητήσεις των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων!!!Τα υποβρύχια μας παραμένουν οι ,”Αθέατοι” ‘Άοκνοι φρουροί του Αιγαίου, με τα περισκόπια τους να παρακολουθούν τα πάντα “όπως ανέφερε στο παρελθόν ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος!! Μπορείτε από το μόλο του λιμανιού και από τόσο κοντινή απόσταση για πρώτη φορά να δείτε υποβρύχιο!!!»

 

 

Πηγή : focustonevro.gr

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.