ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Παραμονή Πρωτοχρονιάς: Πως θα λειτουργήσουν σήμερα τα καταστήματα.
Παραμονή Πρωτοχρονιάς: Πως θα λειτουργήσουν σήμερα τα καταστήματα.
(Φωτ.: iefimerida.gr)
31 Δεκ
0
Σχόλια

Παραμονή Πρωτοχρονιάς: Πως θα λειτουργήσουν σήμερα τα καταστήματα.

Σήμερα, παραμονή Πρωτοχρονιάς, τα καταστήματα θα ανοίξουν στις 10:00 και θα κλείσουν στις 18:00.

Το Σάββατο 01 και την Κυριακή 02 Ιανουαρίου 2022, τα εμπορικά καταστήματα θα παραμείνουν κλειστά.

Ωράριο καταστημάτων: Αναλυτικά τι ώρες θα λειτουργήσουν τα μαγαζιά
Το προτεινόμενο από τον Εμπορικό Σύλλογο Αθηνών ωράριο καταστημάτων, το ωράριο λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων για τις επόμενες ημέρες δηλαδή, έχει ως εξής:

  • Παρασκευή 31/12/21: 10:00-18:00
  • Σάββατο 01/01/22: Αργία
  • Κυριακή 02/01/22: Κλειστά

Από την επόμενη Δευτέρα επανέρχεται το κανονικό ωράριο λειτουργίας με εξαίρεση τα Φώτα, το μεθεπόμενο Σάββατο όταν και πάλι τα εμπορικά καταστήματα θα μείνουν κλειστά.

Εορταστικό ωράριο: Πώς θα λειτουργήσουν τα σούπερ μάρκετ
Στο πλαίσιο του εορταστικού ωραρίου, τα σούπερ μάρκετ καθημερινά είναι ανοιχτά από τις 08:00 μέχρι τις 21:00, ενώ σήμερα, παραμονή Πρωτοχρονιάς, θα είναι ανοιχτά από τις 08:00 μέχρι τις 20:00.

Να σημειωθεί ότι για τα σούπερ μάρκετ ισχύει το μέτρο της υποχρεωτικής χρήσης μάσκας τύπου ΚΝ95 ή διπλής μάσκας, μέτρο που ισχύει και για τα ΜΜΜ. Η μη εφαρμογή του μέτρου έχει και διοικητικό πρόστιμο.

Πώς θα λειτουργήσουν οι τράπεζες παραμονή Πρωτοχρονιάς
Με ειδικό ωράριο θα λειτουργήσουν και οι τράπεζες την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, όπως ακριβώς συνέβη και την παραμονή των Χριστουγέννων. Συγκεκριμένα, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς οι τράπεζες θα κλείσουν μία ώρα νωρίτερα.

Έτσι, οι πελάτες που θα θελήσουν να κάνουν τις τραπεζικές τους συναλλαγές την Παρασκευή (31/12), θα πρέπει να έχουν υπ’ όψιν πως θα πρέπει να μεταβούν στην τράπεζα που επιθυμούν μέχρι τη 1 το μεσημέρι.

Φυσικά, οι τράπεζες δεν θα λειτουργήσουν ανήμερα των εορτών.

Πηγή: iefimerida.gr

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.