ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Μακελειό με δύο νεκρούς στη Μακρινίτσα
Μακελειό με δύο νεκρούς στη Μακρινίτσα
(Φωτ.: thenewspaper.gr)
06 Απρ
0
Σχόλια

Μακελειό με δύο νεκρούς στη Μακρινίτσα

Ασύλληπτη τραγωδία εκτυλίχθηκε σήμερα το απόγευμα στη Μακρινίτσα Πηλίου, όταν ένας νεαρός άνδρας από τον Βόλο, μετέβη με το αυτοκίνητό του στο σπίτι της συζύγου του και του αδερφού της και τους μαχαίρωσε, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες του TheNewspaper.gr, η νεαρή γυναίκα κάλεσε χθες το απόγευμα το «100» γιατί ο εν διαστάσει σύζυγός της απείλησε πως θα μετέβαινε στο σπίτι του αδερφού της, στη Μακρινίτσα, όπου διέμενε η 28χρονη το τελευταίο διάστημα, για να την σκοτώσει. Λίγη ώρα μετά εμφανίστηκε στο σπίτι, όπου σπάζοντας την τζαμαρία της, εισήλθε στην οικία. Ο αδερφός της κοπέλας προσπαθώντας να προστατέψει την αδερφή του δέχθηκε μαχαιριά κοντά στην καρδιά ενώ στη συνέχεια ο μαινόμενος σύζυγος μαχαίρωσε και την εν διαστάσει γυναίκα του.

Η αστυνομία όταν έφτασε, είδαν τον δράστη να διαφεύγει και τον καταδίωξαν, όμως λόγω του σκότους διέφυγε στα καλντερίμια. Στήθηκε ανθρωποκυνηγητό από δυνάμεις της αστυνομίας του Βόλου για τη σύλληψη του δράστη όπου και συνελήφθει χθες τοβράδυ.

Να σημειώσουμε πως το χωρισμένο ζευγάρι είχε και ένα μικρό παιδάκι.

Πηγή: thenewspaper.gr

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.