ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | ΛΕΦΕΔ: Η εφεδρεία δίπλα στους πολίτες των σεισμόπληκτων χωριών (φωτο, βίντεο)
ΛΕΦΕΔ: Η εφεδρεία δίπλα στους πολίτες των σεισμόπληκτων χωριών (φωτο, βίντεο)
(Φωτ.: defenceline.gr)
10 Μαρ
0
Σχόλια

ΛΕΦΕΔ: Η εφεδρεία δίπλα στους πολίτες των σεισμόπληκτων χωριών (φωτο, βίντεο)

Μια μεγάλη επιχείρηση για την ανακούφιση των πληγέντων συνανθρώπων μας, από τον ισχυρό σεισμό που σημειώθηκε στη Λάρισα βρίσκεται σε εξέλιξη. Οι προσπάθειες επικεντρώνονται στα χωριά της Ελασσόνας τα οποία έχουν υποστεί σοβαρές καταστροφές από τον Εγκέλαδο, με την εγκατάσταση καταυλισμών με σκηνές και τροχόσπιτα, προκειμένου να στεγαστούν οι πολίτες τα σπίτια των οποίων δεν μπορούν να κατοικηθούν.

Δυναμικό παρών, σε ένα ακόμα κοινωνικό κάλεσμα δίνουν τα μέλη της Λέσχης Εφέδρων Ενόπλων Δυνάμεων (ΛΕΦΕΔ), που από την πρώτη στιγμή τέθηκαν στην διάθεση των τοπικών οργάνων Πολιτικής Προστασίας.

Από τα πρώτα λεπτά του σεισμού, οι έφεδροι του Τοπικού Παραρτήματος Λαρίσης της ΛΕΦΕΔ, τέθηκαν στην διάθεση των τοπικών οργάνων Πολιτικής Προστασίας και συμμετείχαν στην διαδικασία μεταφοράς υλικών (σκηνών, υλικών, κ.α.) προς τα σημεία όπου στήθηκαν οι καταυλισμοί για τους σεισμόπληκτους.

Παράλληλα, υπήρξε μεγάλη κινητοποίηση από την Μητροπολιτική ΛΕΦΕΔ και τα παραρτήματα της Μακεδονίας, με την αποστολή περισσοτέρων εφέδρων προς τις πληγείσες περιοχές. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, η Πολιτική Προστασία βρίσκεται συνεχώς σε επικοινωνία με τη Λέσχη, προκειμένου να ενισχυθούν οι δυνάμεις που επιχειρούν γύρω από τη Λάρισα.

Δείτε στις φωτογραφίες και βίντεο τους Εφέδρους της ΛΕΦΕΔ να βοηθούν στην εγκατάσταση σκηνών, στη μεταφορά υλικών, αλλά και στη διανομή φαγητού στους κατοίκους.

Πηγή: defenceline.gr

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.