ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Αυτοκτόνησε 15χρονος στο Κερατσίνι
Αυτοκτόνησε 15χρονος στο Κερατσίνι
(φωτ.: zougla.gr)
03 Μαρ
0
Σχόλια

Αυτοκτόνησε 15χρονος στο Κερατσίνι

Έρευνες πραγματοποιούν οι αστυνομικές αρχές για την αυτοκτονία ενός 15χρονου στο Κερατσίνι, ο οποίος βρέθηκε νεκρός στο δωμάτιό του από τη μητέρα του. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, πιθανότατα τα αίτια της αυτοκτονίας να συνδέονται με τα βιντεοπαιχνίδια που συνήθιζε να παίζει, όπως αποκάλυψε η μητέρα του στην αστυνομία. Όπως αποκάλυψε η ίδια, μπήκε στο δωμάτιό του και τον βρήκε αναίσθητο. Η ίδια, έντρομη, αναζήτησε βοήθεια, με τους γείτονες από τα διπλανά διαμερίσματα να σπεύδουν κοντά της, ενώ έγιναν προσπάθειες για να τον συνεφέρουν.

Στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Αττικόν, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Οι αστυνομικοί προχώρησαν στην κατάσχεση του ηλεκτρονικού υπολογιστή του 15χρονου, προκειμένου να διαπιστώσουν αν μπορούν να συλλέξουν στοιχεία που θα στοιχειοθετήσουν την εκτίμηση της μητέρας του νεαρού, ότι δηλαδή πιθανότατα η αυτοκτονία του να οφείλεται στα βιντεοπαιχνίδια που έπαιζε. Σύμφωνα με την αστυνομία, το παιδί βρέθηκε κρεμασμένο από το πόμολο της πόρτας.

Πηγή: zougla.gr

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.