ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | «Μπούκαραν» με αυτοκίνητο αντίκα σε μαγαζί με ηλεκτρονικά στην Πέτρου Ράλλη! (φωτο, βίντεο)
«Μπούκαραν» με αυτοκίνητο αντίκα σε μαγαζί με ηλεκτρονικά στην Πέτρου Ράλλη! (φωτο, βίντεο)
(Φωτ.: newsit.gr)
18 Σεπ
0
Σχόλια

«Μπούκαραν» με αυτοκίνητο αντίκα σε μαγαζί με ηλεκτρονικά στην Πέτρου Ράλλη! (φωτο, βίντεο)

Απίστευτες εικόνες αντίκρισαν νωρίς σήμερα το πρωί, όσοι βρέθηκαν σε μαγαζί ηλεκτρικών ειδών στην Πέτρου Ράλλη. Είδαν μια Mustang του ’67 «μέσα» στη τζαμαρία. Εκεί την παράτησαν οι κλέφτες!

Το μαγαζί είχε γίνει στόχος κλοπής. Οι δράστες, μάλιστα, δεν δίστασαν να χρησιμοποιήσουν το αυτοκίνητο αντίκα, μια Mustang του ’67 την οποία είχαν επίσης κλέψει, για να «μπουκάρουν» στο κατάστημα.

Οι κλέφτες έριξαν το αυτοκίνητο στην είσοδο του υποκαταστήματος γνωστής εταιρίας ηλεκτρονικών ειδών στη συμβολή της Πέτρου Ράλλη με τη λεωφόρο Κηφισού.

Αφού έριξαν το αυτοκίνητο στο ρολό, «κατεβάζοντάς» το και σπάζοντας την τζαμαρία του μαγαζιού, οι κλέφτες μπήκαν στο εσωτερικό, πήραν… ό,τι πρόλαβαν κι έφυγαν, αφήνοντας το αυτοκίνητο στην κατεστραμμένη είσοδο του καταστήματος.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δράστες ήταν πέντε και όλα έγιναν περίπου στις 04:00 τα ξημερώματα.

Αφού έκλεψαν κινητά, κονσόλες παιχνιδιών και άλλα είδη από το κατάστημα, φόρτωσαν τα κλοπιμαία σε άλλο αυτοκίνητο που είχαν μαζί τους για να διαφύγουν και εξαφανίστηκαν πριν φτάσει στο σημείο η Αστυνομία.

Πηγή: newsit.gr.

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.