ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Θεσσαλονίκη: Η ληστεία των 4 λεπτών — Μαφιόζικο χτύπημα σε ιδιωτική κλινική με περικύκλωση του φύλακα (βίντεο)
Θεσσαλονίκη: Η ληστεία των 4 λεπτών — Μαφιόζικο χτύπημα σε ιδιωτική κλινική με περικύκλωση του φύλακα (βίντεο)
09 Μάι
0
Σχόλια

Θεσσαλονίκη: Η ληστεία των 4 λεπτών — Μαφιόζικο χτύπημα σε ιδιωτική κλινική με περικύκλωση του φύλακα (βίντεο)

Η ένοπλη ληστεία σε ιδιωτική κλινική στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, σημειώθηκε λίγο πριν από τις 3 τα ξημερώματα. Οι άγνωστοι δράστες, αφού ακινητοποίησαν υπάλληλο φύλαξης, αφαίρεσαν χρηματοκιβώτιο, το οποίο βρισκόταν μέσα σε γραφείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μια ομάδα τεσσάρων ατόμων, μπήκε στο ισόγειο του κτιρίου της κλινικής που στεγάζεται στη συμβολή των οδών Μητροπόλεως και Μορκεντάου.

Αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν ότι οι ληστές ολοκλήρωσαν το έργο τους μέσα σε τέσσερα λεπτά. Κρατούσαν στα χέρια τους ξύλινους λοστούς και στα πρόσωπά τους φορούσαν κουκούλες, για να κρύψουν τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους.

Ακινητοποίησαν τον υπάλληλο της εταιρείας security και κατευθύνθηκαν προς το γραφείο όπου φυλάσσεται το χρηματοκιβώτιο. Το έσυραν προς την έξοδο της οδού Μορκεντάου και το φόρτωσαν στο αυτοκίνητό τους.

Νοσηλεύτρια που βρισκόταν στον πρώτο όροφο του κτιρίου, αντιλήφθηκε ότι συνέβαινε ληστεία και ειδοποίησε την αστυνομία λίγο πριν αποχωρήσουν οι δράστες. Οι ληστές όμως διέφυγαν πριν φτάσει στο σημείο η Αστυνομία, η οποία ερευνά την υπόθεση. Ανάλογο «χτύπημα» σε κλινική, είχε συμβεί τον περασμένο Φεβρουάριο στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης.

Αναδημοσίευση από newsit.gr / βίντεο: thestival.gr

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.