ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Αχαρνές: Ένας νεκρός και τρεις τραυματίες ύστερα από ληστεία — Συγκρούστηκε το κλεμμένο ΙΧ με λεωφορείο — Τι δήλωσε στο ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr ο διανομέας που λήστεψαν
Αχαρνές: Ένας νεκρός και τρεις τραυματίες ύστερα από ληστεία — Συγκρούστηκε το κλεμμένο ΙΧ με λεωφορείο — Τι δήλωσε στο ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr ο διανομέας που λήστεψαν
(Φωτ.: Βασίλης Καρυοφυλλίδης)
15 Απρ
0
Σχόλια

Αχαρνές: Ένας νεκρός και τρεις τραυματίες ύστερα από ληστεία — Συγκρούστηκε το κλεμμένο ΙΧ με λεωφορείο — Τι δήλωσε στο ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr ο διανομέας που λήστεψαν

Ένας νεκρός και τρεις τραυματίες —ο ένας εκ των οποίων νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση—, είναι ο απολογισμός της ληστείας που σημειώθηκε χθες, λίγο μετά τις εννέα και μισή το βράδυ, στις Αχαρνές.

Όλα ξεκίνησαν νωρίτερα, στην οδό Αγίου Ιωάννου Θεολόγου, όταν ο οδηγός του κλεμμένου ΙΧ έκοψε το δρόμο ενός διανομέα —ο οποίος εκείνη τη στιγμή πήγαινε παραγγελία—, και μαζί με άλλα τρία άτομα, υπό την απειλή μαχαιριών, του αφαίρεσαν το τσαντάκι και τράπηκαν σε φυγή.

Ο οδηγός του οχήματος ανέπτυξε ιλιγγιώδη ταχύτητα, και στην οδό Μόλας παραβίασε την πινακίδα του ΣΤΟΠ με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με διερχόμενο λεωφορείο του ΟΑΣΑ, το οποίο κινούνταν επί της λεωφόρου Καραμανλή, και το οποίο εκείνη την ώρα αποσυρόταν.

Από την σφοδρή σύγκρουση το λεωφορείο καρφώθηκε σε δέντρα μέσα στο προαύλιο καταστήματος, γκρεμίζοντας τη μάντρα και την πόρτα του, ενώ το ΙΧ όχημα έγινε μια άμορφη μάζα σιδερικών.

Αμέσως έσπευσαν στο σημείο οχήματα της Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής και ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ.

Όπως αναφέρει στο ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr ο διανομέας —ο οποίος για την ασφάλειά του θέλει να κρατήσει την ανωνυμία του—, από το ΙΧ ανασύρθηκε νεκρός ο οδηγός του, βαριά τραυματισμένος ο συνοδηγός, ενώ οι άλλοι δύο διέφυγαν τραυματισμένοι, ο ένας εκ των οποίων συνελήφθη λίγα λεπτά αργότερα.

Όλοι οι τραυματίες μαζί με τον οδηγό του λεωφορείου, ο οποίος λιποθύμησε από το περιστατικό, οδηγήθηκαν στο Θριάσιο Γενικό Νοσοκομείο Ελευσίνας.

Για 85€ έγινε η ληστεία
Πρώτη φορά στα 22 χρόνια που κάνει αυτή τη δουλειά, ο διανομέα ήρθε αντιμέτωπος με ληστεία. «Πήγαινα παραγγελία και μου την έπεσαν αυτοί εδώ οι Ρομά. Μου πήραν το τσαντάκι. Το τσαντάκι είχε μέσα 85€», αναφέρει σοκαρισμένος ο διανομέας.  «Μου έκλεισαν το δρόμο, μου έβγαλαν τα μαχαίρια και μου πήραν το τσαντάκι», συμπληρώνει.

Για τον ίδιο είναι ευτύχημα που δεν υπήρχαν επιβάτες στο λεωφορείο.

Ο ίδιος είναι πατέρας δύο παιδιών —τεσσάρων και οκτώ ετών—, και συμπλήρωνε με αυτά τα χρήματα το οικογενειακό του εισόδημα.

Βασίλης Καρυοφυλλίδης

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.