ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Καιρός – Έκτακτο δελτίο ΕΜΥ: Αυτές τις περιοχές θα «σαρώσει» ο «Αντίνοος» σε λίγες ώρες
Καιρός – Έκτακτο δελτίο ΕΜΥ: Αυτές τις περιοχές θα «σαρώσει» ο «Αντίνοος» σε λίγες ώρες
16 Ιούλ
0
Σχόλια

Καιρός – Έκτακτο δελτίο ΕΜΥ: Αυτές τις περιοχές θα «σαρώσει» ο «Αντίνοος» σε λίγες ώρες

Σύμφωνα με την υπηρεσία Meteo, του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, τα φαινόμενα θα συνοδεύονται κατά τόπους από χαλαζοπτώσεις και πολύ ενισχυμένους ανέμους. Παράλληλα, η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε χαμηλά για την εποχή επίπεδα, κυρίως ως προς της μέγιστες τιμές της.

Σύμφωνα με τα προγνωστικά στοιχεία η ημέρα με τα ισχυρότερα και πιο επικίνδυνα φαινόμενα θα είναι σήμερα Τρίτη 16 Ιουλίου.

Πιο αναλυτικά σήμερα τα φαινόμενα θα επηρεάσουν το σύνολο σχεδόν των ηπειρωτικών της χώρας, θα είναι ισχυρά με έντονη κεραυνική δραστηριότητα και σε κάποιες περιπτώσεις θα συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις, κυρίως στην Πελοπόννησο. Τέλος αύριο Τετάρτη, αναμένονται βροχές και σποραδικές καταιγίδες στα κεντρικά και νότια ηπειρωτικά και στην Κρήτη, με βελτίωση του καιρού μετά το μεσημέρι.

Πιο αναλυτικά θα επηρεαστούν:
Σήμερα Τρίτη (16/07), από τις απογευματινές ώρες το Ιόνιο, η Ήπειρος, η Δυτική Μακεδονία, η Δυτική Στερεά, η Πελοπόννησος και πιθανώς πρόσκαιρα η Κεντρική Μακεδονία. Από τις βραδινές ώρες η Θεσσαλία, η Ανατολική Στερεά και κατά τη διάρκεια της νύχτας προς την Τετάρτη (17/07) οι Σποράδες και η κεντρική και βόρεια Εύβοια. Η Αττική (κυρίως η δυτική και βόρεια), πιθανώς πρόσκαιρα τη νύχτα της Τρίτης (16/07) προς την Τετάρτη (17/07).

Πηγή: newsbomb.gr

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.