ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Ένοπλη ληστεία σε σπίτι επιχειρηματία στη Βούλα
Ένοπλη ληστεία σε σπίτι επιχειρηματία στη Βούλα
(Φωτ.: iefimerida.gr)
04 Ιούλ
0
Σχόλια

Ένοπλη ληστεία σε σπίτι επιχειρηματία στη Βούλα

Απέναντι σε δυο ενόπλους βρέθηκε μέσα στο σπίτι του στη Βούλα ένας επιχειρηματίας.

Σύμφωνα με όσα υποστήριξε ο ίδιος στους αστυνομικούς, οι δράστες, που είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους, εισέβαλαν τα ξημερώματα μέσα στο σπίτι του.

Εντόπισαν τον ίδιο σε ένα από τα δωμάτια της μονοκατοικίας και αφού τον απείλησαν με δύο πιστόλια, άρχισαν να ψάχνουν κάθε σπιθαμή του σπιτιού.

Οι ληστές απειλούσαν συνεχώς τον επιχειρηματία ότι θα του κάνουν κακό εάν ειδοποιήσει την αστυνομία ή εάν αντιδράσει.

Το αξιοπερίεργο είναι, πάντως, ότι την ώρα της ληστείας μέσα στη μονοκατοικία ήταν ακόμη δυο άτομα. Όπως είπαν τα ίδια, όμως, όλα έγιναν τόσο γρήγορα που δεν αντελήφθησαν το παραμικρό.

Οι δράστες άρπαξαν από τη μονοκατοικία ρολόγια χρυσαφικά και χρήματα και στη συνέχεια κατάφεραν να εξαφανιστούν.

Λίγη ώρα αργότερα, ειδοποιήθηκε η αστυνομία και άρχισαν οι αναζητήσεις στην γύρω περιοχή.

Αστυνομικοί ψάχνουν υλικό από κάμερες ασφαλείας, ενώ προσπαθούν να ταυτοποιήσουν το όχημα με το οποίο διέφυγαν οι δράστες.

Το πιθανότερο, πάντως, όπως λένε αστυνομικοί, είναι να είχε προηγηθεί παρακολούθηση του σπιτιού του επιχειρηματία για αρκετές ημέρες από τη συμμορία των κακοποιών και να γνώριζαν από πιο σημείο έπρεπε να εισβάλουν.

Επίσης, δεν αποκλείουν να παρακολουθούσαν τον επιχειρηματία και να τον ακολούθησαν κατά τη διαδρομή της επιστροφής του στο σπίτι.

Πηγή: cnn.gr.

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.