ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Ναύπλιο: Θρίλερ με μωρό που έκοψε και κατάπιε την πιπίλα του — Η μητέρα του ψώνιζε σε κατάστημα
Ναύπλιο: Θρίλερ με μωρό που έκοψε και κατάπιε την πιπίλα του — Η μητέρα του ψώνιζε σε κατάστημα
(Φωτ.: newsit.gr)
03 Ιούλ
0
Σχόλια

Ναύπλιο: Θρίλερ με μωρό που έκοψε και κατάπιε την πιπίλα του — Η μητέρα του ψώνιζε σε κατάστημα

Ένα μωρό 20 μηνών στο Ναύπλιο κινδύνεψε να χάσει τη ζωή του όταν κατάπιε την πιπίλα του. Σύμφωνα με πληροφορίες, το αγγελούδι κατάπιε την πιπίλα, η οποία του έφραξε τον λάρυγγα και δεν μπορούσε να αναπνεύσει.

Το περιστατικό συνέβη το απόγευμα της Τρίτης 2 Ιουλίου σε κατάστημα με ρούχα στην οδό Άργους στο Ναύπλιο, όπου η μητέρα του παιδιού εκείνη την ώρα ψώνιζε, με το παιδί στο καρότσι.

Το μωρό, κατάφερε και έκοψε την πιπίλα και στη συνέχεια την κατάπιε. Επικράτησε πανικός και αμέσως κάλεσαν το ΕΚΑΒ και συγχρόνως φώναξαν τον υπεύθυνο του Φαρμακείου Φιλίνη που βρίσκεται κοντά στο σημείο του περιστατικού για να προσφέρει τις πρώτες βοήθειες, χωρίς όμως να καταφέρουν να εξάγουν την πιπίλα από τον λαιμό του μικρού παιδιού. Σύμφωνα με το argolikeseidhseis.gr, το παιδί τελικά μεταφέρθηκε εσπευσμένα με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Ναυπλίου όπου του έγινε απόφραξη της αναπνευστικής οδού και στην συνέχεια οι γιατροί έκριναν απαραίτητη την διακομιδή του σε νοσοκομείο των Αθηνών.

Πηγή: newsit.gr

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.