ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | 1300 άνθρωποι! Για ένα λεπτό! Τι θα κάνουν σήμερα στην Καλλιθέα
1300 άνθρωποι! Για ένα λεπτό! Τι θα κάνουν σήμερα στην Καλλιθέα
(Φωτ.: galanolefko.gr)
28 Ιούν
0
Σχόλια

1300 άνθρωποι! Για ένα λεπτό! Τι θα κάνουν σήμερα στην Καλλιθέα

Τουλάχιστον 1.300 άτομα ηλικίας 12 ετών και άνω, τα οποία θα χωριστούν σε δυάδες σε απόσταση τουλάχιστον ενός μέτρου μεταξύ τους θα επιχειρήσουν την Παρασκευή 28 Ιουνίου στις 19:30 στην Καλλιθέα να σπάσουν ένα ρεκόρ Γκίνες.

Με την ενθάρρυνση και συμμετοχή των ποδοσφαιριστών της Εθνικής Ομάδας του 2004 σε αυτή την αναμέτρηση για τους «Περισσότερους ανθρώπους που θα ανταλλάξουν ποδοσφαιρικές πάσες», θα πρέπει να ανταλλάξουν συνεχόμενες πάσες για τουλάχιστον ένα λεπτό για να σπάσουν το προηγούμενο ρεκόρ.

H εκδήλωση πραγματοποιείται στο γήπεδο ποσοσφαίρου του Δημοτικού Πάρκου Αθλητισμού και Αναψυχής (Ναυάρχου Βότση 18, Καλλιθέα) στο πλαίσιο του Summer Nostos Festival που διοργανώνει το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος από τις 23 έως τις 30 Ιουνίου, στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, για την επέτειο των 15 ετών από την κατάκτηση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος στην Πορτογαλία.

Ώρα προσέλευσης: 18.00
Έναρξη εκδήλωσης: 19.30
Είσοδος Ελεύθερη
Απαιτείται προεγγραφή

Πηγή: kallitheaonline.gr.

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.