ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Καταδρομική επίθεση στον Πρύτανη του Οικονομικού Πανεπιστημίου — Τον εξύβρισαν και βανδάλισαν το χώρο
Καταδρομική επίθεση στον Πρύτανη του Οικονομικού Πανεπιστημίου — Τον εξύβρισαν και βανδάλισαν το χώρο
(Φωτ.: lifo.gr)
24 Μάι
0
Σχόλια

Καταδρομική επίθεση στον Πρύτανη του Οικονομικού Πανεπιστημίου — Τον εξύβρισαν και βανδάλισαν το χώρο

Καταδρομική επίθεση πραγματοποίησαν άγνωστοι στο γραφείο του πρύτανη του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, οι οποίοι επιτέθηκαν λεκτικά στον πρύτανη και βανδάλισαν το χώρο. Σύμφωνα με την ανακοίνωσή του το Πανεπιστημίο κάνει λόγο για 10 άτομα τα οποία εισέβαλαν με κρυμμένα τα πρόσωπά τους το πρωί της Τετάρτης στο γραφείο του πρύτανη κατηγορώντας τον ότι συνεργάζεται με την αστυνομία για τη δίωξη του παρεμπορίου στους χώρους γύρω από τις εγκαταστάσεις του ιδρύματος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Ομάδα αγνώστων (περίπου 10 ατόμων), με κρυμμένα τα αναγνωριστικά των προσώπων τους, εισέβαλαν με τρόπο βίαιο και τρομοκρατικό, την Τετάρτη 22 Μαΐου 2019, στις 11:50, στο γραφείο του πρύτανη του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Αφού βεβήλωσαν τον χώρο του γραφείου με αναγραφή συνθημάτων και ανάρτηση αφισών, απείλησαν και ύβρισαν τον πρύτανη κατηγορώντας τον ότι συνεργάζεται με την αστυνομία για τη δίωξη του παρεμπορίου στους χώρους γύρω από τις εγκαταστάσεις του ιδρύματος. Τέτοιες έκνομες και αντιδημοκρατικές ενέργειες δεν έχουν θέση στο πανεπιστήμιο. Η πολιτεία οφείλει να εγγυηθεί τη δημοκρατική και εύρυθμη λειτουργία του δημόσιου πανεπιστημίου. Η παρατεταμένη ανοχή στην παρανομία που ενδημεί στην ευρύτερη των εγκαταστάσεων του ιδρύματος περιοχή, μόνο δυσμενείς συνέπειες έχει στη λειτουργία του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Πηγή: lifo.gr

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.