ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Αναρχικοί επιχείρησαν έφοδο σε πολυκατοικία στα Εξάρχεια
Αναρχικοί επιχείρησαν έφοδο σε πολυκατοικία στα Εξάρχεια
(Φωτ.: thetoc.gr)
13 Απρ
0
Σχόλια

Αναρχικοί επιχείρησαν έφοδο σε πολυκατοικία στα Εξάρχεια

Νέα επεισόδια συνολικής διάρκειας περίπου μίας ώρας μεταξύ ομάδας αντιεξουσιαστών και αστυνομικών, σημειώθηκαν κατά τη διάρκεια της χθεσινής νύχτας στα Εξάρχεια.

Τα επεισόδια ξεκίνησαν λίγο πριν τα μεσάνυχτα στη συμβολή οδών Πατησίων και Τοσίτσα στο Πολυτεχνείο με τους αντιεξουσιαστές να πετούν βόμβες μολότοφ στις αστυνομικές δυνάμεις οι οποίες απάντησαν με χρήση χημικών με αποτέλεσμα να κλείσει προληπτικά η Πατησίων. Εν συνεχεία ομάδα αντιεξουσιαστών πραγματοποίησε μια ακόμη επίθεση, με πέτρες και ξύλα αυτή τη φορά, στο υπουργείο Πολιτισμού στην οδό Μπουμπουλίνας προκαλώντας μικρές φθορές.

Ακολούθησε ακόμη μια επίθεση σε διμοιρία των ΜΑΤ στην οδό Τσαμαδού ενώ λίγη ώρα αργότερα, στο ίδιο σημείο, ένας 22χρονος από το Ιράν επιτέθηκε σε αστυνομικό με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει ελαφρά ενώ ο ίδιος συνελήφθη. Όπως έγινε γνωστό κάποιοι άρχισαν να εκτοξεύουν απειλές σε κατοίκους που παρακολουθούσαν τα τεκταινόμενα από τα μπαλκόνια τους. Ακολούθησε ένταση όταν ένοικοι πολυκατοικιών αντέδρασαν Τότε ομάδα επιχείρησε έφοδο σε πολυκατοικίες. Σε μία μάλιστα έσπασαν την είσοδο.

 Πηγή: thetoc.gr

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.