ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Απόφαση για Πάσσαρη: Τέσσερις φορές ισόβια κάθειρξη
Απόφαση για Πάσσαρη: Τέσσερις φορές ισόβια κάθειρξη
(Φωτ.: cnn.gr)
10 Μάι
0
Σχόλια

Απόφαση για Πάσσαρη: Τέσσερις φορές ισόβια κάθειρξη

Σε τέσσερις φορές ισόβια και 71 χρόνια κάθειρξη κατά συγχώνευση καταδικάστηκε ομόφωνα ο Κωνσταντίνος Πάσσαρης από το Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας.

Αναλυτικότερα, το δικαστήριο ομόφωνα καταδίκασε σε τέσσερις φορές ισόβια κάθειρξη για κάθε μία από τις τέσσερις ανθρωποκτονίες που διέπραξε, ενώ επέβαλε 13 χρόνια για κάθε μία από τις έξι απόπειρες ανθρωποκτονίας, δέκα χρόνια κάθειρξη για την αρπαγή, δέκα χρόνια για κάθε μία από τις τρεις ληστείες για τις οποίες καταδικάστηκε και πέντε έτη για διακεκριμένη κλοπή. Τακτικοί δικαστές κι ένορκοι έκριναν ένοχο τον κατηγορούμενο και για έξι απόπειρες ανθρωποκτονίας, τρεις ληστείες, μία αρπαγή και μία διακεκριμένη κλοπή κατ’ επάγγελμα που διέπραξε το 2001.

Πρόκειται για πράξεις που και ο ίδιος μέσω του συνηγόρου του έχει αποδεχθεί. Το δικαστήριο αθώωσε λόγω αμφιβολιών τον Κωνσταντίνο Πάσσαρη για τα αδικήματα που αφορούν την αιματηρή ληστεία σε πρακτορείο της ΔΕΗ στο Περιστέρι την ίδια χρονιά, υιοθετώντας την τοποθέτηση του συνηγόρου υπεράσπισης Ανδρ. Ταγαράκη.

Συγκεκριμένα, απάλλαξε τον κατηγορούμενο από μία ανθρωποκτονία, μία απόπειρα ανθρωποκτονίας, μία ληστεία και μία κλοπή. Υπενθυμίζεται ότι κατά τη ληστεία τη ληστεία έχασε τη ζωή του ένας υπάλληλος του πρακτορείου, ενώ τραυματίστηκε σοβαρά ένας φρουρός.

Πηγή: news247.gr

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.