ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Βανδάλισαν το άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου στην Αθήνα — Στέλεχος του ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr έσβησε τα αισχρά συνθήματα
Βανδάλισαν το άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου στην Αθήνα — Στέλεχος του ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr έσβησε τα αισχρά συνθήματα
02 Μάι
0
Σχόλια

Βανδάλισαν το άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου στην Αθήνα — Στέλεχος του ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr έσβησε τα αισχρά συνθήματα

Με μια αποτρόπαια εικόνα ήρθαν αντιμέτωποι, χθες το απόγευμα, εκατοντάδες περαστικοί που περνούσαν από τη συμβολή των λεωφόρων Βασιλίσσης Αμαλίας και Βασιλίσσης Όλγας στο κέντρο της Αθήνας, εκεί που εδώ και περίπου δύο βδομάδες δεσπόζει το άγαλμα του Μακεδόνα στρατηλάτη Μεγάλου Αλεξάνδρου.

Στη βάση του αγάλματος κάποιοι ανεγκέφαλοι έγραψαν «Ο ήλιος της Βεργίνας καίει για εμάς του γκέι» και «Ο Μεγαλέκος ήταν ο φονιάς των λαών και τώρα περηφάνια των μικροαστών».

Ένας μηχανόβιος που έτυχε του περιστατικού έβγαλε αμέσως οινόπνευμα, και με μια πετσέτα έσβησε τα μηνύματα που είχαν γράψει με κόκκινο μαρκαδόρο οι άγνωστοι. Το ίδιο έπραξε και στέλεχος του ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr ο οποίος έβγαλε χαρτομάντηλα εμποτισμένα με οινόπνευμα.

Αξίζει να αναφερθεί πως το άγαλμα του Μακεδόνα βασιλιά φρουρείται σχεδόν καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, αφού σε απόσταση μόλις λίγων μέτρων βρίσκεται διαρκώς σταθμευμένο ένα περιπολικό της ΕΛΑΣ.

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.