ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Φυγάδευσαν βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ μετά την παρέλαση στην Κατερίνη (βίντεο)
Φυγάδευσαν βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ μετά την παρέλαση στην Κατερίνη (βίντεο)
26 Μαρ
0
Σχόλια

Φυγάδευσαν βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ μετά την παρέλαση στην Κατερίνη (βίντεο)

Mαθητές και εξαγριωμένοι πολίτες, σύμφωνα με τo lefteria.blogspot.com, κυνήγησαν τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ μετά το πέρας της παρέλασης, ενώ ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις προσπαθούσαν να τον φυγαδεύσουν, προκειμένου να επιβιβαστεί στο αυτοκίνητό του για να αποχωρήσει από τον χώρο.

Ακολούθησε «πανζουρλισμός» με τους συγκεντρωθέντες να τον βρίζουν και να του φωνάζουν «προδότη, η Μακεδονία είναι ελληνική». Η αστυνομία έδωσε σκληρή μάχη ώστε να καταφέρει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ να μπει στο όχημα του και να απομακρυνθεί από την πλατεία Ηρώων.

Σε πολλά σημεία κατά μήκος της παρέλασης είχαν συγκεντρωθεί πολίτες οι οποίοι τραγουδούσαν δυνατά το «Μακεδονία ξακουστή», ενώ παρελαύνοντες μαθητές και μαθήτριες, καθώς και μέλη των πολιτιστικών συλλόγων το τραγουδούσαν επίσης δυνατά, όταν παρήλαυναν από την εξέδρα των επισήμων, ενώ όλοι τους σχεδόν φορούσαν κονκάρδες για την ελληνικότητα της Μακεδονίας με τον Ήλιο της Βεργίνας.

Έτσι όταν πήγε να φύγει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ από την εξέδρα έγινε «χαμός», αφού πολλοί πολίτες ενώθηκαν με τους νεολαίους και άρχισαν να τον προπηλακίζουν άγρια, ώσπου να καταφέρει η αστυνομία να τον φυγαδεύσει από τον χώρο.

Πηγή: newsbomb.gr

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.