ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Πτολεμαΐδα: Άγρια επεισόδια και αποδοκιμασίες σε Γεροβασίλη — Ένας τραυματίας (βίντεο)
Πτολεμαΐδα: Άγρια επεισόδια και αποδοκιμασίες σε Γεροβασίλη — Ένας τραυματίας (βίντεο)
(Φωτ.: newsbomb.gr)
28 Φεβ
0
Σχόλια

Πτολεμαΐδα: Άγρια επεισόδια και αποδοκιμασίες σε Γεροβασίλη — Ένας τραυματίας (βίντεο)

Ένταση σημειώθηκε το μεσημέρι, μεταξύ διαδηλωτών και της αστυνομίας με αφορμή την παρουσία της υπουργού Προστασίας του Πολίτη Όλγας Γεροβασίλη, στις εγκαταστάσεις της Σχολής Πυροσβεστικής Πτολεμαΐδας, για την τελετή αποφοίτησης των Νέων Πυροσβεστών.

Η ένταση χτύπησε κόκκινο με φωνές και ύβρεις.

Οι διαδηλωτές που συγκεντρώθηκαν, λόγω των αστυνομικών μέτρων αρκετά μακριά από τις εγκαταστάσεις της Σχολής, φωνάζοντας συνθήματα για τη Μακεδονία, κάποια στιγμή επιχείρησαν να πλησιάσουν περισσότερο στη Σχολή Πυροσβεστικής, όμως απωθήθηκαν, με τη χρήση χημικών, από τις αστυνομικές δυνάμεις. Μάλιστα από τη συμπλοκή τραυματίστηκε στο κεφάλι ένας εκ των διαδηλωτών που μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Μποδοσάκειο νοσοκομείο Πτολεμαΐδας.

Τον τραυματισμό του διαδηλωτή, ηλικίας περίπου 40 χρόνων, μαρτυρούν και οι κηλίδες αίματος στον δρόμο. Ένας άντρας που κρατούσε ελληνική σημαία έσκυψε να του προσφέρει τις πρώτες βοήθειες με τον κόσμο να καλεί σε βοήθεια. Η ατμόσφαιρα εκείνη την ώρα ήταν εκρηκτική. Οι ύβρεις των διαδηλωτών προς τους αστυνομικούς διαδέχονταν η μία την άλλη. Κάποια στιγμή εμφανίστηκε ασθενοφόρο για να παραλάβει τον τραυματία, που ακόμα βρισκόταν πεσμένος στο έδαφος. Οι διαδηλωτές, ξέσπασαν σε χειροκροτήματα και άρχισαν να τραγουδούν τον εθνικό ύμνο, με τους αστυνομικούς να επιτηρούν τα πάντα.

Κάπου εκεί τα πνεύματα ηρέμησαν, όμως οι περισσότεροι διαδηλωτές παρέμειναν στο σημείο με τα πανό και τις ελληνικές σημαίες που κρατούσαν.

Πηγή: newsit.gr

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.