ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Κροατία: Πατέρας πέταξε τα τέσσερα παιδιά του από το παράθυρο
Κροατία: Πατέρας πέταξε τα τέσσερα παιδιά του από το παράθυρο
(Φωτ.: altsantiri.gr)
01 Μαρ
0
Σχόλια

Κροατία: Πατέρας πέταξε τα τέσσερα παιδιά του από το παράθυρο

Σοκ προκάλεσε στη μικρή κοινότητα του Παγκ στην Κροατία η υπόθεση ενός 54χρονου πατέρα, ο οποίος πέταξε τα τέσσερα παιδιά του από το παράθυρο. Τα παιδιά είναι ηλικίας 3, 5, 7 και 8 ετών και νοσηλεύονται στο τοπικό νοσοκομείο ενώ συνελήφθη ο 54χρονος.

Τα παιδιά έπεσαν στο έδαφος από ύψος 6 μέτρων, όμως ευτυχώς κανένα δεν σκοτώθηκε.

«Τα δύο μεγαλύτερα παιδιά είναι σοβαρά τραυματισμένα, σε κρίσιμη κατάσταση. Για τα δύο μικρότερα δεν υπάρχει θανάσιμος κίνδυνος» είπε ο γιατρός Ζέλικο Τσούλινα, στο κροατικό πρακτορείο ειδήσεων HINA.

Πιθανόν το μεγαλύτερο παιδί, ένα κορίτσι 8 ετών, να μεταφερθεί σε άλλο νοσοκομείο στην πρωτεύουσα της χώρας, το Ζάγκρεμπ. Η μητέρα των παιδιών δεν ήταν στο σπίτι την ώρα του περιστατικού. Έφθασε στο νοσοκομείο αμέσως μόλις το πληροφορήθηκε. Τα ΜΜΕ της Κροατίας μεταδίδουν πως είναι σοκαρισμένη και απαρηγόρητη.

Η αστυνομία έχει στα χέρια της τον 54χρονο πατέρα και προσπαθεί, με τη βοήθεια ειδικών, να διαπιστώσει την ψυχική του κατάσταση. Τοπικά ΜΜΕ, επικαλούμενα μαρτυρίες από κατοίκους του Παγκ, κάνουν λόγο για μία προβληματική οικογένεια.

Πηγή: protothema.gr

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.