ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Οι Πόντιοι της Νέας Νότιας Ουαλίας διοργανώνουν κοινή εκδήλωση για την Γενοκτονία
Οι Πόντιοι της Νέας Νότιας Ουαλίας διοργανώνουν κοινή εκδήλωση για την Γενοκτονία
16 Μάι
0
Σχόλια

Οι Πόντιοι της Νέας Νότιας Ουαλίας διοργανώνουν κοινή εκδήλωση για την Γενοκτονία

Οι τρεις ποντιακές αδελφότητες της Νέας Νοτίου Ουαλίας —Ποντιακή Κοινότητα Σίδνεϊ «Ποντοξενιτέας», Ποντιακή Κοινότητα Σίδνεϊ «Παναγία Σουμελά» και Ποντιακή Κοινότητα Γουόλονγκονγκ «Διογένης»— συνδιοργανώνουν κεντρική εκδήλωση για την ημέρα μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου, την Τετάρτη 16 Μαΐου 2018 στις 19:00, στο Saint George Auditorium.

Κύρια ομιλήτρια της εκδήλωσης είναι η πρώτη ιθαγενής βουλευτής στο Ομοσπονδιακό Κοινοβούλιο της εκλογικής περιφέρειας Barton, Linda Burney, η οποία μαζί με τον γενοκτονολόγο διδάκτορ Παναγιώτη Διαμάντη θα αναπτύξουν το θέμα του παιδομαζώματος σαν πράξη γενοκτονίας.

Η εκδήλωση θα πλαισιωθεί με αφηγήσεις επιζώντων της Γενοκτονίας, ποιήματα και ταινία μικρού βεληνεκούς. Μέλη και καλεσμένοι των αδελφοτήτων θα απευθύνουν σύντομους χαιρετισμούς και κατάθεση στεφάνων.

Ποντιακή Κοινότητα Σίδνεϊ «Ποντοξενιτέας», Ποντιακή Κοινότητα Σίδνεϊ «Παναγία Σουμελά», Ποντιακή Κοινότητα Γουόλονγκονγκ «Διογένης»
16.05.2018 |19:00
Saint George Auditorium
ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.