ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | «Χέρι με χέρι, η παράδοση της Ελλάδας» στη Νάουσα — Μουσικοχορευτική παράσταση με φιλανθρωπικό χαρακτήρα
«Χέρι με χέρι, η παράδοση της Ελλάδας» στη Νάουσα — Μουσικοχορευτική παράσταση με φιλανθρωπικό χαρακτήρα
09 Φεβ
0
Σχόλια

«Χέρι με χέρι, η παράδοση της Ελλάδας» στη Νάουσα — Μουσικοχορευτική παράσταση με φιλανθρωπικό χαρακτήρα

Η Εύξεινος Λέσχη Ποντίων Νάουσας διοργανώνει μουσικοχορευτική παράσταση, φιλανθρωπικού χαρακτήρα, με τίτλο «Χέρι με χέρι, η παράδοση της Ελλάδας», την Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου και στις 20:30, στο Δημοτικό Θέατρο Νάουσας.

Στην εκδήλωση συμμετέχουν το τμήμα πανελληνίων χορών και το τμήμα ποντιακών χορών της Ευξείνου Λέσχης Νάουσας, το Λύκειο Ελληνίδων Νάουσας, ο Όμιλος Περιβάλλοντος και Πολιτισμού «Αραπίτσα», ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Πυρσός», ο Όμιλος Αρκοχωρίου «Άρκτος», ο Σύλλογος Βλάχων Νάουσας, ο Σύλλογος Ποντίων Μακροχωρίου και ο Σύλλογος Κρητών Ωραιοκάστρου «Ο Ερωτόκριτος».

Στην εκδήλωση, που γίνεται με την υποστήριξη του Δήμου Ηρωικής Πόλης Νάουσας, θα συμμετέχουν οι καλλιτέχνες Βαγγέλης Ψαθάς στο ζουρνά και το κλαρίνο, Βαγγέλης Ψαθάς στο ακορντεόν, Νίκος Ράλλης στην τρομπέτα, Βασίλης Ράλλης στο νταούλι, Γιάννης Χωραφαΐδης στη λύρα, Κυριάκος Ξυνόπουλος στο νταούλι, Γιώργος Ασβεστάς στο ούτι, Αρετή Καμηλάκη στο βιολί και Βαλάντης Ουζουνίδης στο λαούτο.

Είσοδος: 4 ευρώ. Τα έσοδα θα διατεθούν για το Γηροκομείο Νάουσας. Εισιτήρια διατίθενται στα γραφεία της Ευξείνου Λέσχης Νάουσας και στο κατάστημα «Αέναη γη» (Δημαρχίας 6).

Εύξεινος Λέσχη Ποντίων Νάουσας
09.02.2018 |20:30
4 ευρώ
Δημοτικό Θέατρο Νάουσας
ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.