ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Την φιλανθρωπική εκδήλωση «ΧΕΡΙ ΜΕ ΧΕΡΙ, η παράδοση της Ελλάδας» διοργανώνει η Εύξεινος Λέσχη Ποντίων Νάουσας
Την φιλανθρωπική εκδήλωση «ΧΕΡΙ ΜΕ ΧΕΡΙ, η παράδοση της Ελλάδας» διοργανώνει η Εύξεινος Λέσχη Ποντίων Νάουσας
09 Μαρ
0
Σχόλια

Την φιλανθρωπική εκδήλωση «ΧΕΡΙ ΜΕ ΧΕΡΙ, η παράδοση της Ελλάδας» διοργανώνει η Εύξεινος Λέσχη Ποντίων Νάουσας

Η Εύξεινος Λέσχη Ποντίων Νάουσας – Εθνική Βιβλιοθήκη Αργυρουπόλεως «Ο Κυριακίδης» διοργανώνει για 6η χρονιά την μουσικοχορευτική παράσταση, φιλανθρωπικού χαρακτήρα, με τίτλο «ΧΕΡΙ ΜΕ ΧΕΡΙ, η παράδοση της Ελλάδας», η οποία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 09 Μαρτίου 2024 στις 19:30 στο Δημοτικό Θέατρο Νάουσας.

Η φετινή διοργάνωση πραγματοποιείται για τη στήριξη του Συλλόγου Φλόγα Σύλλογος Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια, ο οποίος από το 1982 φωτίζει και ζεσταίνει τα παιδιά με καρκίνο όλης της χώρας, συμπαραστέκεται στις οικογένειες και αγωνίζεται για την καλύτερη ιατρική, ψυχική και κοινωνική φροντίδα των παιδιών που νοσούν από καρκίνο.

Στην εκδήλωση συμμετέχουν: Εύξεινος Λέσχη Ποντίων Νάουσας (Τμήματα Ποντιακών και Πανελληνίων χορών), Θρακική Εστία Θεσσαλονίκης, ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΒΛΑΧΩΝ ΝΑΟΥΣΑΣ, Η Αράπιτσα – Όμιλος Περιβάλλοντος και Πολιτισμού, Πυρσός Νάουσας, Σύλλογος Μικρασιατών Ν.Ημαθίας, Χορευτικός Όμιλος Νάουσας. Παρουσιάζει ο δημοσιογράφος του Radio Thessaloniki 94,5 FM Κωνσταντίνος Γιαλαμπούκης.

Οικ. Ενίσχυση 5 € (Τα έσοδα θα διατεθούν για τις ανάγκες του Συλλόγου «Φλόγα»). Κάρτες εισόδου διατίθενται στα κατάστημα Αέναη γη – Οπωροπαντοπωλείο (Δημαρχίας 6), Στεγνοκαθαριστήριο “Ζενίθ” (Σολωμού 11) και Είδη Ραπτικής Γεωργία (Δημαρχίας 22).

Η εκδήλωση πραγματοποιείται υπό την αιγίδα της Ιερά Μητρόπολις Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας και με την αρωγή του Δήμος Ηρωϊκής Πόλης Νάουσας.

Εύξεινος Λέσχη Ποντίων Νάουσας
09.03.2024 |19:30
Οικ. Ενίσχυση 5 € (Τα έσοδα θα διατεθούν για τις ανάγκες του Συλλόγου «Φλόγα»)
Δημοτικό Θέατρο Νάουσας
ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.