ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Έκανε τον αγιασμό της η Ένωση Ποντίων Πιερίας
Έκανε τον αγιασμό της η Ένωση Ποντίων Πιερίας
(Φωτ.: Ένωση Ποντίων Πιερίας)
05 Νοέ
0
Σχόλια

Έκανε τον αγιασμό της η Ένωση Ποντίων Πιερίας

Τον καθιερωμένο αγιασμό της τέλεσε η Ένωση Ποντίων Πιερίας το Σάββατο 27 Οκτωβρίου στο πνευματικό-πολιτιστικό της κέντρο. Ο αγιασμός έγινε από τον μητροπολίτη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος, Γεώργιο, ενώ την εκδήλωση πλαισίωσε, επίσης, το τμήμα της χορωδίας του συλλόγου, με χοράρχη τον Μάκη Λολοσίδη, με παραδοσιακά τραγούδια και μελωδίες του Πόντου.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Ποντίων Πιερίας, Κώστας Παπουτσίδης, καλωσόρισε τον κόσμο στην εκδήλωση ενώ μεταξύ άλλων και μια σύντομη ανασκόπηση στην ιστορία, αλλά και στις δράσεις του συλλόγου.

Εκτός από τους φίλους και τα μέλη της Ένωσης, στον αγιασμό παρευρέθηκε ο επίτιμος πρόεδρος της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος και πρώην πρόεδρος της Διεθνούς Συνομοσπονδίας Ποντίων Ελλήνων, καθηγητής της καρδιολογίας, Γιώργος Παρχαρίδης, ο δήμαρχος Κατερίνης, Σάββας Χιονίδης, η αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Πιπίτσα Μακρίδου, ο πρόεδρος του ΟΠΑΠ Κατερίνης, Θεόδωρος Παυλίδης, εκπρόσωποι πολιτιστικών φορέων, καθώς και οι υποψήφιοι δήμαρχοι της Κατερίνης, Γιώργος Νταντάμης και ο Θανάσης Λιακόπουλος.

Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν παραδοσιακά ποντιακά εδέσματα.

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.