ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Πέθανε ο πρώην πρόεδρος της Ένωσης Ποντίων Νίκαιας–Κορυδαλλού Χαράλαμπος Ευφραιμίδης
Πέθανε ο πρώην πρόεδρος της Ένωσης Ποντίων Νίκαιας–Κορυδαλλού Χαράλαμπος Ευφραιμίδης
Ο Χαράλαμπος Ευφραμίδης όντας Πρόεδρος του ΔΣ το 2004 βραβεύει τον τότε χοροδιδάσκαλο της Ένωσης Νίκο Κοπαλά (φωτ.: Ένωση Ποντίων Νίκαιας-Κορυδαλλού)
08 Μάι
0
Σχόλια

Πέθανε ο πρώην πρόεδρος της Ένωσης Ποντίων Νίκαιας–Κορυδαλλού Χαράλαμπος Ευφραιμίδης

Πέθανε την Τρίτη 5 Μαΐου ξαφνικά από ανακοπή καρδίας σε ηλικία 79 ετών ο πρώην πρόεδρος της Ένωσης Ποντίων Νίκαιας–Κορυδαλλού (ΕΠΝΚ) Χαράλαμπος Ευφραιμίδης, όπως ανακοίνωσε μέσα από την σελίδα της η Ένωση ενημερώνοντας τα μέλη και τους φίλους της.

Η κηδεία του θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 09 Μαΐου στις 11:00 στον Ιερό Ναό Γεννέσιον της Θεοτόκου (Παναγίτσα Νίκαιας).

Ο Χαράλαμπος Ευφραιμίδης είναι μέλος της ΈΠΝΚ από τα τέλη της δεκαετίας του 1990 και διατέλεσε πρόεδρος την διετία 2002-2004. Επανεξελέγη και την επόμενη διετία παραιτήθηκε όμως στο μέσον αυτής. «Πάντα ήταν κοντά στον Σύλλογο και παρών σε κάθε του κάλεσμα και εκδήλωση» αναφέρει η ανακοίνωση. Αξίζει να σημειώσουμε ότι για αρκετά χρόνια διατηρούσε την δική του στήλη στην τοπική αδέσμευτη πολιτική εφημερίδα «Νίκη» μέσα από την οποία συνεχώς αναδείκνυε τόσο το έργο και τα νέα της Ένωσης μας όσο και τα γενικότερα νέα του ποντιακού Ελληνισμού.

Η κηδεία θα πραγματοποιηθεί σε στενό οικογενειακό κύκλο ενώ η ταφή του θα γίνει στο 3ο Νεκροταφείο Νίκαιας. «Λόγω της πανδημίας του Κορονοϊού και τον περιοριστικών μέτρων που ισχύουν, η Ένωση μας δεν δύναται να τιμήσει ακριβώς όπως ήθελε την μνήμη του. Παρόλα αυτά δημοσιεύουμε το παρόν στον Τύπο και καταθέσαμε συμβολικό ποσό στο ίδρυμα «Κιβωτός του Κόσμου» αντί στεφάνου. Καλό παράδεισο Χαράλαμπε Ευφραιμίδη» καταλήγει η ανακοίνωση της Ένωσης.

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.