ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Ζωντανή ηχογράφηση 2021 Παρχαρίδης Αναστάσιος, Φωλίνας Βασίλης
Ζωντανή ηχογράφηση 2021 Παρχαρίδης Αναστάσιος, Φωλίνας Βασίλης
12 Απρ
0
Σχόλια

Ζωντανή ηχογράφηση 2021 Παρχαρίδης Αναστάσιος, Φωλίνας Βασίλης

Μια πρωτότυπη ζωντανή ηχογράφηση από τους Παρχαρίδή Τάσο και Βασίλη Φωλίνα.  H δημιουργία αυτή δεν περιορίζεται μόνο στη μουσική αλλά και στην ιδιαίτερη αφήγηση της Σιδηροπούλου Γεωργίας. Ο συνδυασμός αυτών αποτελεί εισιτήριο για ένα νοερό ταξίδι στον Πόντο.

Οι δυο νέοι καλλιτέχνες με καταγωγή από το πρωτοχώρι (Πορτοράζ) Κοζάνης ο Τάσος και Τετράλοφο (Τορταλί) Κοζάνης ο Βασίλης, ένωσαν τις δυνάμεις τους για να βγει αυτό το μοναδικό αποτέλεσμα. Ο πρώτος με την φωνή του και ο δεύτερος με το αγγείο, την λύρα, το Γαβάλ και το χειλιαύρι.

«Όταν μεταξύ δύο ανθρώπων υπάρχει δέσιμο, σίγουρα υπάρχει και συνδετικός κρίκος. Αυτός ο κρίκος λοιπόν είναι ο λόγος και το δέσιμο η αφορμή για δημιουργία. Με τον συνδετικό μας κρίκο πάντα δίπλα μας να μας συμβουλεύει και χρησιμοποιώντας το δέσιμο μας ως πηγή έμπνευσης και δημιουργίας, καταθέσαμε ένα κομμάτι της ψυχής μας πατώντας στα χνάρια των παλιών, δηλώνουν οι ίδιοι οι καλλιτέχνες.»
Παρχαρίδης Τάσος, Φωλίνας Βασίλης.

 

Συντελεστές:

Τραγούδι: Παρχαρίδης Τάσος

Λύρα, αγγείο, γαβάλ, χειλιαύρι: Φωλίνας Βασίλης

Νταούλι: Φιλιππίδης Νίκος, Ασλανίδης Χρήστος

Πλήκτρα: Γεωργιάδης Παναγιώτης

Κείμενα-Αφήγηση: Σιδηροπούλυο Γεωργία

Μιξ-Mastering: Παρχαρίδης Στάθης, Μπακάλης Γιώργος

Παραγωγή βίντεο: Κερδεμελίδου Βαρβάρα

Ακολουθεί  προσωπικο φωτογραφικό υλικό του Τάσου και του Βασίλη από τα γυρίσματα της ηχογράφησης.

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.