ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Κωνσταντίνος Φωτιάδης: Ποντιακό Μουσείο και Ερευνητικό Κέντρο για την Ιστορία και τον Πολιτισμό του Πόντου
Κωνσταντίνος Φωτιάδης: Ποντιακό Μουσείο και Ερευνητικό Κέντρο για την Ιστορία και τον Πολιτισμό του Πόντου
12 Απρ
0
Σχόλια

Κωνσταντίνος Φωτιάδης: Ποντιακό Μουσείο και Ερευνητικό Κέντρο για την Ιστορία και τον Πολιτισμό του Πόντου

«Όλο αυτό το πλούσιο υλικό που έχω συγκεντρώσει, το προσφέρω με χαρά και αγάπη για τον κοινό στόχο. Είναι καιρός να στεγάσουμε επιτέλους τα ανεκτίμητα κειμήλια και εκθέματα που σώθηκαν και να δημιουργήσουμε ένα χώρο που θα μπορεί να αξιοποιεί και το μελλοντικό υλικό προσωπικών συλλογών και αρχείων. Δεν είμαστε ου-τοπιστές. Πιστεύουμε στη δύναμη του τόπου και του χώρου, που μπορούν να προσφέρουν πολλά στη μελέτη της άγνωστης ιστορίας και του πολιτισμού μας. Για αυτό σας προτείνουμε να είστε δίπλα μας στον αγώνα της ολοκλήρωσης του θεάρεστου στόχου μας» αναφέρει μεταξύ άλλων το βίντεο μέσα από το οποίο απευθύνει έκκληση ο ομότιμος καθηγητής ιστορίας του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας Κωνσταντίνος Φωτιάδης σχετικά με την συλλογή υπογραφών για την δημιουργία Ποντιακού Μουσείου και Ερευνητικού Κέντρου για την Ιστορία και τον Πολιτισμό του Πόντου στην Θεσσαλονίκη.

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.