ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Απόλας Λέρμι και Ματθαίος Τσαχουρίδης τραγουδάνε «Έχω ένα μυστικόν» με φόντο τον Πόντο
Απόλας Λέρμι και Ματθαίος Τσαχουρίδης τραγουδάνε «Έχω ένα μυστικόν» με φόντο τον Πόντο
04 Ιούν
0
Σχόλια

Απόλας Λέρμι και Ματθαίος Τσαχουρίδης τραγουδάνε «Έχω ένα μυστικόν» με φόντο τον Πόντο

Ο Απόλας Λέρμι και ο Ματθαίος Τσαχουρίδης τραγουδάνε μαζί το τραγούδι «Έχω ένα μυστικόν» με φόντο τον Πόντο. «Με τον Apolas Lermi δημιουργήσαμε το καινούργιο μας βιντεοκλίπ με πολλή αγάπη και φροντίδα και σας το παρουσιάζουμε. Τα γυρίσματα έγιναν στην περιοχή της Τραπεζούντας, στα Πλάτανα και στα παρχάρια της Τόνιας» αναφέρει ο Ματθαίος Τσαχουρίδης.

Ενώ συμπληρώνει: «Σκοπός της προσπάθειας αυτής είναι να φέρουμε ακόμη πιο κοντά τις δύο μουσικές παραδόσεις και τη μουσική, που μας μεγάλωσε, που στην ουσία είναι μια κοινή μουσική. Είναι η αγάπη των ανθρώπων του Πόντου για την ποντιακή λύρα και τη μουσική της, για μια ιδιαίτερη μουσική παράδοση, που οι κάτοικοι της περιοχής της Τραπεζούντας και οι Έλληνες Ποντιακής καταγωγής, που πλέον ζουν στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, αναγνωρίζουν ως δική τους. Τη σέβονται και την τιμούν».

Στο τραγούδι συμμετέχουν οι: Γιάννης Παπατριανταφύλλου κοντραμπάσο, Ιμπραήμ Ιμπραήμογλου κρουστά (riqq, darabuka, bass darabuka, cajon), Γιώργος Κορτσινίδης νταούλι και Ματθαίος Τσαχουρίδης τραγούδι, ποντιακή λύρα, λύρες ισοκράτες, ουζμπέκικη λύρα, λαούτο, ακουστική κιθάρα.

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.