ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | «Για σένα πατρίδα μου» τραγουδά ο Κώστας Αγέρης για την επέτειο των 100 χρόνων της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου
«Για σένα πατρίδα μου» τραγουδά ο Κώστας Αγέρης για την επέτειο των 100 χρόνων της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου
24 Μάι
0
Σχόλια

«Για σένα πατρίδα μου» τραγουδά ο Κώστας Αγέρης για την επέτειο των 100 χρόνων της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου

«Τραγουδάω για σένα πατρίδα μου κι η φωνή βγαίνει απ την καρδιά μου, δε θα χάσω ποτέ την ελπίδα μου τη δικαίωση στα όνειρα μου» αναφέρει το νέο τραγούδι του Κώστα Αγέρη που έχει θέμα την Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου και κυκλοφόρησε με αφορμή την 100η επέτειο της.

Τα γυρίσματα του βίντεο κλιπ στο οποίο πρωταγωνιστούν ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Εύη Ιωαννίδου, πραγματοποιήθηκαν στην Τραπεζούντα, τη μαρτυρική Σάντα, την Παναγία Σουμελά αλλά και την Κωνσταντινούπολη. Το σενάριο του βασίστηκε στο βιβλίο της Ρενέ Στυλιαρά «Αρoθυμώ σε» των εκδόσεων Queens το οποίο προέκυψε από την αφήγηση προσωπικών ιστοριών του Ερωτόκριτου Σαββίδη και των προγόνων του.

Τους στίχους του τραγουδιού έχουν γράψει οι Κώστας Αγέρης και Θάνος Λέγγας, την σκηνοθεσία του βίντεο κλιπ είχε ο Νίκος Ζαμπάς. Την ενορχήστρωση είχε ο Κώστας Παπαγερίδης, λύρα έπαιξε ο Κώστας Παπαγερίδης, πνευστά ο Αποστολής Μαλλιάς, πιάνο ο Λευτέρης Πουλιού, κιθάρα ο Παντελής Κλήμης, μπάσο ο Τάσος Ρούσσης, κρουστά ο Δρόσος Σκυλλάς, νταούλι ο Θοδωρής Παπαγερίδης και πλήκτρα ο Σταύρος Καλαϊτζίδης.

 

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.