ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Στην εκδήλωση «Χαίρε Ανύμφευτε κόρη, Κοσμοσώτειρα και Σουμελά» συμμετείχαν οι «Αργοναύτες» Κιλκίς
Στην εκδήλωση «Χαίρε Ανύμφευτε κόρη, Κοσμοσώτειρα και Σουμελά» συμμετείχαν οι «Αργοναύτες» Κιλκίς
(Φωτο: Ένωση Ποντίων Νομού Κιλκίς «Οι Αργοναύτες»)
08 Ιούλ
0
Σχόλια

Στην εκδήλωση «Χαίρε Ανύμφευτε κόρη, Κοσμοσώτειρα και Σουμελά» συμμετείχαν οι «Αργοναύτες» Κιλκίς

Την Κυριακή 30 Ιουνίου 2024, η Ένωση Ποντίων Νομού Κιλκίς «Οι Αργοναύτες», αποδεχόμενη με μεγάλη χαρά και τιμή την πρόσκληση του Πολιτιστικός – Επιμορφωτικός Σύλλογος Φερών «Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ» και συμπράττοντας με την Πρότυπη Καλλιτεχνική Ομάδα Χορού «Έκνευσις» Κωνσταντίνου Νικολαϊδη και τον Εύξεινο Πόντο Κορινού Πιερίας, συμμετείχε στην εκδήλωση «Χαίρε Ανύμφευτε κόρη, Κοσμοσώτειρα και Σουμελά».

(Φωτο: Ένωση Ποντίων Νομού Κιλκίς «Οι Αργοναύτες»)

Πρόκειται για ένα αφιέρωμα στην Παναγία της Θράκης και στην Παναγία του Πόντου, που πραγματοποιήθηκε στο Υπαίθριο Θέατρο Γκότζια στις Φέρες Έβρου.

(Φωτο: Ένωση Ποντίων Νομού Κιλκίς «Οι Αργοναύτες»)

Σε σχετικό δελτίο τύπου που εξέδωσε η Ένωση Ποντίων Νομού Κιλκίς «Οι Αργοναύτες», αναφέρει:

«Θα θέλαμε να εκφράσουμε τις ειλικρινείς μας ευχαριστίες στον Πολιτιστικό – Επιμορφωτικό Σύλλογο Φερών «Η Αγία Σοφία», στον πρόεδρο Μαρίνο Δέλογλου Μαρίνος Δέδογλου και σε όλο το Δ.Σ., για την τιμή και την ευκαιρία που μας προσέφεραν να συμμετάσχουμε στην εκδήλωσή τους. Η συνεργασία μας και η υποστήριξή σας είναι εξαιρετικά σημαντική για την προώθηση του πολιτισμού και της παράδοσής μας. Ευχόμαστε κάθε επιτυχία από καρδιάς στο Σύλλογό σας και με το καλό να ανταμώσουμε ξανά.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες απευθύνουμε στον αξιόλογο χοροδιδάσκαλό μας, Κωνσταντίνο Νικολαΐδη, για την αφοσίωση, τη διδασκαλία και την έμπνευση που προσφέρει αδιάκοπα στους χορευτές μας. Η συμβολή του είναι ανεκτίμητη και καθοριστική για την επιτυχία των παραστάσεών μας.

Ευχαριστούμε θερμά τον κ. Κώστα Αλεξανδρίδη για την παραχώρηση ενδυμασιών, από την ιματιοθήκη του Ελληνικού Σωματείου Διάσωσης και Διάδοσης της Πολιτιστικής μας Κληρονομιάς «Οι Μωμόγεροι» Ελληνικό Σωματείο Οι Μωμόγεροι.

Ευχαριστούμε του μουσικούς που μας συνόδευσαν, Λευτέρη Ραφαηλίδη (λύρα-τραγούδι) Λευτέρης Ραφαηλίδης-Β, Μπάμπη Ραφαηλίδη (νταούλι), Γιώργο Ελευθεριάδη (αγγείο), Ευρυσθένη Ασλιχανίδη (κλαρίνο).

Τέλος, ευχαριστούμε όλα τα μέλη του συλλόγου μας που συνέβαλαν για την προετοιμασία και συγκεκριμένα για την προσφορά εδεσμάτων που χρειάστηκαν για το σκηνικό της παράστασης, την Νικολέτα Σεφερίδου και την Ρένα Μιχαηλίδου. Η συμβολή σας και η γενναιοδωρία σας ήταν πολύτιμη».

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.