ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Η Π.Ο.Ε. αποχαιρετά τον Παναγιώτη Ιασωνίδη
Η Π.Ο.Ε. αποχαιρετά τον Παναγιώτη Ιασωνίδη
(Φωτο: Παμποντιακή Ομοσπονδία Ελλάδος)
03 Ιούλ
0
Σχόλια

Η Π.Ο.Ε. αποχαιρετά τον Παναγιώτη Ιασωνίδη

Συλλυπητήριο μήνυμα εξέδωσε η Παμποντιακή Ομοσπονδία Ελλάδος σχετικά με το θάνατο του ομογενή, Παναγιώτη Ιασωνίδη.

Ο Παναγιώτης Ιασωνίδης γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Μελβούρνη.

Υπηρέτησε με σεβασμό τα ιδανικά του ποντιακού ελληνισμού, ενώ ήταν από τους πρωτεργάτες της ίδρυσης της Διεθνούς Συνομοσπονδίας Ποντίων Ελλήνων (ΔΙ.ΣΥ.Π.Ε.).

Αναλυτικά το μήνυμα της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος:

«Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος εκφράζουν την βαθιά τους θλίψη για τον αδόκητο θάνατο του συμπατριώτη μας από την Αυστραλία Παναγιώτη Ιασωνίδη.

Η είδηση του θανάτου του προκάλεσε μεγάλη θλίψη σε όλη την ποντιακή κοινότητα. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Μελβούρνη της Αυστραλίας, με ενεργό συμμετοχή στα πολιτιστικά δρώμενα. Υπηρέτησε με σεβασμό τα ιδανικά του ποντιακού ελληνισμού ενώ ήταν από τους πρωτεργάτες της ίδρυσης της Διεθνούς Συνομοσπονδίας Ποντίων Ελλήνων (ΔΙ.ΣΥ.Π.Ε.).

Τον ευχαριστούμε για ό,τι προσέφερε, τον αποχαιρετούμε με σεβασμό και υποκλινόμαστε στη μνήμη του. Ο πρόεδρος Γεώργιος Βαρυθυμιάδης και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος εκφράζουν θερμά και ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του εκλιπόντος».

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.