ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Συλλυπητήριο μήνυμα της Ευξείνου Λέσχης Ποντίων Νάουσας για την απώλεια της Βέφας Ιακωβίδου - Πουλτσίδου
Συλλυπητήριο μήνυμα της Ευξείνου Λέσχης Ποντίων Νάουσας για την απώλεια της Βέφας Ιακωβίδου – Πουλτσίδου
(Φωτο: Εύξεινος Λέσχη Ποντίων Νάουσας)
02 Ιούλ
0
Σχόλια

Συλλυπητήριο μήνυμα της Ευξείνου Λέσχης Ποντίων Νάουσας για την απώλεια της Βέφας Ιακωβίδου – Πουλτσίδου

Η Εύξεινος Λέσχη Ποντίων Νάουσας εξέδωσε συλλυπητήριο μήνυμα για την απώλεια της Γενοβέφας (Βέφας) Ιακωβίδου – Πουλτσίδου, η οποία είχε διατελέσει πρόεδρος της Λέσχης κατά τα έτη 2005-2007, προσφέροντας με το έργο της τόσο στην ιστορική Βιβλιοθήκη του Σωματείου, όσο και γενικότερα στο αποτύπωμα του Συλλόγου, ως πνευματικό φάρο της πόλης.

Αναλυτικά το μήνυμα της Ευξείνου Λέσχης Ποντίων Νάουσας:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ευξείνου Λέσχης Ποντίων Νάουσας – Εθνικής Βιβλιοθήκης Αργυρουπόλεως «Ο Κυριακίδης» εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους της Γενοβέφας (Βέφας) Ιακωβίδου – Πουλτσίδου.

Η Βέφα Ιακωβίδου διετέλεσε πρόεδρος της Ευξείνου Λέσχης Ποντίων Νάουσας κατά τα έτη 2005-2007, προσφέροντας με το έργο της τόσο στην ιστορική Βιβλιοθήκη του σωματείου όσο και γενικότερα στο αποτύπωμα του συλλόγου, ως πνευματικό φάρο της πόλης.

Είθε να αναπαυθεί εν ειρήνη.

Το Δ.Σ. αποφάσισε τη Δευτέρα 01 Ιουλίου, το Σωματείο να παραμείνει κλειστό και να ανασταλεί κάθε δραστηριότητα, ως ένδειξη πένθους».

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.