ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Κρητικό και Ποντιακό γλέντι ξεσήκωσαν τη Γλυφάδα
Κρητικό και Ποντιακό γλέντι ξεσήκωσαν τη Γλυφάδα
29 Ιούν
0
Σχόλια

Κρητικό και Ποντιακό γλέντι ξεσήκωσαν τη Γλυφάδα

Δύο μεγάλοι Σύλλογοι με εκατοντάδες μέλη και πλούσια δραστηριότητα, δύο σπουδαία Πολιτιστικά Σωματεία που δίνουν χρώμα και ζωντάνια στη ζωή της πόλης. Και ένας δήμος, ο Δήμος Γλυφάδας, που στηρίζει, ουσιαστικά και αδιάλειπτα, με προσωπική μέριμνα και φροντίδα του Δημάρχου Γιώργου Παπανικολάου, τις κοιτίδες Πολιτισμού, αυτές τις όμορφες πρωτοβουλίες που αναπτύσσονται και ενισχύονται διαρκώς.

Το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος άνοιξε στη Γλυφάδα με δύο υπέροχες πολιτιστικές βραδιές: Οι Πόντιοι στην ανακαινισμένη πλατεία όπου βρίσκονται τα γραφεία τους και οι Κρήτες —πού άλλου; πλάι στη θάλασσα— έστησαν το γλέντι τους με ζωντανή μουσική, φαγητό, και αστείρευτο κέφι.

Ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου συνεχάρη από μικροφώνου τους διοργανωτές και τόνισε ότι ο Δήμος βρίσκεται στο πλευρό τους. Οι Πρόεδροι των δύο Συλλόγων, της Ένωσης Κρητών Γλυφάδας «Η Κρήτη» Δέσποινα Τζαγκαράκη και της Ένωσης Ποντίων Γλυφάδας «Η Ρωμανία» Κυριάκος Τιλγκερίδης μίλησαν από καρδιάς στον κόσμο που είχε ενθουσιαστεί.

Πηγή: notia.gr

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.