ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Η Εύξεινος Λέσχη Αθηνών χόρεψε για τη Γυναικεία Επιχειρηματικότητα
Η Εύξεινος Λέσχη Αθηνών χόρεψε για τη Γυναικεία Επιχειρηματικότητα
25 Ιούν
0
Σχόλια

Η Εύξεινος Λέσχη Αθηνών χόρεψε για τη Γυναικεία Επιχειρηματικότητα

Πολυπληθής ομάδα του χορευτικού τμήματος της Ευξείνου Λέσχης Αθηνών, κατόπιν πρόσκλησης του ποντιακής καταγωγής προέδρου του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών κ. Γιάννη Χατζηθεοδοσίου (και μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου της Λέσχης) παρουσίασε χορούς του Πόντου ενθουσιάζοντας και συγκινώντας το κοινό, σε μία λαμπρή εκδήλωση που διοργάνωσε το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών για την γυναικεία Επιχειρηματικότητα με τίτλο: «Γυναικεία επιχειρηματικότητα: Τα συστατικά της επιτυχίας», την Τετάρτη 29 Μαΐου 2024, στο Μουσικό Θέατρο «Μαρία Κάλλας» (πρώην Εθνική Λυρική Σκηνή).

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους πλήθος πολιτικού και επιχειρηματικού κόσμου. Η παρουσίαση του χορευτικού συνδέθηκε και με την ιδιαιτερότητα της μέρας αυτής, καθώς πριν ακριβώς 571 χρόνια ήταν η αποφράδα ημέρα όπου έγινε η άλωση της Κωνσταντινούπολης.

Στο μουσικό-χορευτικό δρώμενο που παρουσιάστηκε από την Εύξεινο Λέσχη Αθηνών συμμετείχε με την απαγγελία του ποιήματος Πάρθεν του Κωνσταντίνου Καβάφη ο καταξιωμένος ηθοποιός, Νίκος Βερλέκης.

Την παρουσίαση της παράστασης έκανε ο Αντιπρόεδρος της Ευξείνου Λέσχης Αθηνών Χάρης Πασβαντίδης, ενώ συμμετείχαν οι καλλιτέχνες Χρήστος Συρανίδης στη λύρα και το τραγούδι, Κώστας Γεωργιάδης στο νταούλι και Χριστόφορος Κοσμίδης στο αγγείο. Την επιμέλεια της παρουσίασης του χορευτικού είχε ο χοροδιδάσκαλος Καρίπης Μωυσής.

Παρακολουθήστε το βίντεο της εκδήλωσης:

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.