ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Άφθονες στιγμές γέλιου στην πρεμιέρα της «Σαββατού» στον Ασπρόπυργο
Άφθονες στιγμές γέλιου στην πρεμιέρα της «Σαββατού» στον Ασπρόπυργο
15 Ιούν
0
Σχόλια

Άφθονες στιγμές γέλιου στην πρεμιέρα της «Σαββατού» στον Ασπρόπυργο

Όσοι παρευρέθηκαν  στην πρεμιέρα της νέας ποντιακής κωμωδίας του πολυβραβευμένου συγγραφέα Ιωάννη Χ. Κοσμίδη δεν μπορούσαν να συγκρατήσουν τα δάκρυά τους από τα γέλια.

Η θεατρική ομάδα του Πολιτιστικού Φορέα Ποντίων Καλλιθέας «Θέατρο Πόντου» αποδεχόμενη με χαρά την πρόσκληση του Συλλόγου Ποντίων Ασπροπύργου «Ακρίτες του Πόντου», έκαναν πρεμιέρα της νέας κωμωδίας στην ποντιακή διάλεκτο με τίτλο Η Σαββατού, το περαμένο Σάββατο 08 Ιουνίου 2024, στο Δημοτικό Ποντιακό Θέατρο Ασπροπύργου.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με την πρόεδρο των «Ακριτών» Πελαγία Τσούλφα να απευθύνει ένα σύντομο χαιρετισμό και μια περιγραφή του δημιουργού της παράστασης. Το πλήθος που γέμισε τον προάυλιο χώρο, απόλαυσε άφθονες στιγμές γέλιου από τον ερασιτεχνικό θίασο του «Θέατρου Πόντου».

Μεταξύ άλλων παρευρέθηκαν εκπρόσωποι του Δήμου Ασπροπύργου και της τοπικής αυτοδιοίκησης, οπρόεδρος του Συνδέσμου Ποντιακών Σωματείων Νοτίου Ελλάδος και Νήσων της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος Χρήστος Δημόπουλος, εκπρόσωποι αδελφων Σωματείων.

Φωτογραφίες: Σύλλογος Ποντίων Ασπροπύργου «Ακρίτες του Πόντου»

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.