ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Η Ένωση Ποντίων Νίκαιας-Κορυδαλλού αποχαιρετά την Μαρία Παπαγιαννίδου
Η Ένωση Ποντίων Νίκαιας-Κορυδαλλού αποχαιρετά την Μαρία Παπαγιαννίδου
13 Ιούν
0
Σχόλια

Η Ένωση Ποντίων Νίκαιας-Κορυδαλλού αποχαιρετά την Μαρία Παπαγιαννίδου

Ένα ενεργό μέλος της ααποχαιρέτησε  Ένωση Ποντίων Νίκαιας-Κορυδαλλού.

Συγκεκριμένα, έφυγε από την ζωή η Μαρία Παπαγιαννίδου, η οποία για περίπου 40 χρόνια ήταν ένα από τα πιο ενεργά μέλη της Ένωσης, έχοντας διατελέσει για κάποιες θητείες μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου ως υπεύθυνη του χορευτικού αλλά και ως απλό μέλος του Δ.Σ.

Ακολουθεί το σχετικό μήνυμα της Ένωσης Ποντίων Νίκαιας-Κορυδαλλού:

«Έφυγε από κοντά μας η Μαρία Παπαγιαννίδου

Σε ηλικία 69 ετών έφυγε για το αιώνιο ταξίδι στους ουρανούς η Μαρία Παπαγιαννίδου μετά από πολύχρονη μάχη που έδωσε. Η Μαρία Παπαγιαννίδου για περίπου 40 χρόνια ήταν ένα από τα πιο ενεργά μέλη της Ένωσης μας. Διετέλεσε για κάποιες θητείες μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης μας ως υπεύθυνη του χορευτικού αλλά και ως απλό μέλος του Δ.Σ.

Η Μαρία, ήταν ένας άνθρωπος δοτικός, ειλικρινής και πάντα χαμογελαστός. Αγαπούσε ιδιαίτερα τα παιδιά του χορευτικού και ήταν για πολλά χρόνια η δεύτερη «μητέρα» τους. Η Μαρία ήταν πάντα παρούσα σε όλες τις εκδηλώσεις της Ένωσης, μέχρι τέλους και πάντα διακατέχονταν από το αίσθημα της προσφοράς και της βοήθειας.

Ό,τι και να πούμε για την Μαρία Παπαγιαννίδου σίγουρα θα την αδικήσουμε και πότε δεν θα είναι αρκετό, τόσο για τον χαρακτήρα της όσο για την προσφορά της στην Ένωση. Το μόνο σίγουρο είναι έχει αφήσει ανεξίτηλο το όνομα της στην Ένωση και όποιος την γνώρισε δεν θα την ξεχάσει ποτέ.

Ευχόμαστε από καρδιάς θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια της και αιωνία της η μνήμη».

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.