ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Στα γραφεία της Ιεράς Μητρόπολης του Κιλκίς παρευρέθηκε αντιπροσωπεία των «Αργοναυτών» Κιλκίς
Στα γραφεία της Ιεράς Μητρόπολης του Κιλκίς παρευρέθηκε αντιπροσωπεία των «Αργοναυτών» Κιλκίς
(Φωτο: Ένωση Ποντίων Νομού Κιλκίς «Οι Αργοναύτες»)
13 Ιούν
0
Σχόλια

Στα γραφεία της Ιεράς Μητρόπολης του Κιλκίς παρευρέθηκε αντιπροσωπεία των «Αργοναυτών» Κιλκίς

Την Τρίτη 11 Ιουνίου 2024, ο πρόεδρος της Ένωσης Ποντίων Νομού Κιλκίς «Οι Αργοναύτες», Παναγιώτης Δαμιανίδης και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, παρευρέθηκαν στα γραφεία της Ιεράς Μητρόπολης του Κιλκίς, για να εκφράσουν με ιδιαίτερη χαρά και σεβασμό τις εγκάρδιες ευχές τους προς τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Πολυανής και Κιλκισίου κ. Βαρθολομαίο, επ’ ευκαιρίας της ονομαστικής του εορτής.

Ως ένδειξη εκτίμησης και σεβασμού, η αντιπροσωπεία της Ένωσης δώρισε στον Σεβασμιώτατο ένα σκίτσο του ιδίου, το οποίο φιλοτεχνήθηκε από τον Αναστάσιο Αγαθαγγέλου και το οποίο αποτυπώνει την πνευματικότητα και την ηγετική του παρουσία.

Το σχετικό δελτίο τύπου που εξέδωσε η Ένωση Ποντίων Νομού Κιλκίς, μεταξύ άλλων, αναφέρει:

«Σε αυτήν την ξεχωριστή ημέρα, αναγνωρίζουμε και τιμούμε την αδιάκοπη και πολυσχιδή προσφορά του Σεβασμιώτατου στην Εκκλησία και την κοινωνία, όσο και τη στήριξή του προς τους τοπικούς συλλόγους.

Ευχόμαστε στον Σεβασμιώτατο υγεία, μακροημέρευση και δύναμη ώστε να συνεχίσει να υπηρετεί με την ίδια αφοσίωση και ζήλο το υψηλό λειτούργημά του».

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.