ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Στην Aegean Oil και την Valsamidis ΑΤΕΑ έψαλλαν τα κάλαντα τα μέλη της Ένωσης Ποντίων Νίκαιας-Κορυδαλλού
Στην Aegean Oil και την Valsamidis ΑΤΕΑ έψαλλαν τα κάλαντα τα μέλη της Ένωσης Ποντίων Νίκαιας-Κορυδαλλού
(Φωτ.: Ένωση Ποντίων Νίκαιας-Κορυδαλλού)
23 Δεκ
0
Σχόλια

Στην Aegean Oil και την Valsamidis ΑΤΕΑ έψαλλαν τα κάλαντα τα μέλη της Ένωσης Ποντίων Νίκαιας-Κορυδαλλού

Σε δύο από τους μεγάλους της ευεργέτες, την Aegean του Δημήτρη Μελισσανίδη και την Vaslamidis ΑΤΕΑ του Δημοσθένη Βαλσαμίδη, έψαλλε τα παραδοσιακά χριστουγεννιάτικα κάλαντα η Ένωση Ποντίων Νίκαιας Κορυδαλλού.

Πρώτος σταθμός για την Ένωση ήταν το γραφείο του επιχειρηματία Δημοσθένη Βαλσαμίδη. Αφού μετέφεραν τα μέλη του χορευτικού τμήματος το χαρμόσυνο μήνυμα της γέννησης του Θεανθρώπου, με τη συνοδεία του λυράρη Παναγιώτη Κανονίδη, ο οικοδεσπότης τους ευχαρίστησε προσφέροντάς τους μελομακάρονα, κουραμπιέδες και το ημερολόγια της εταιρίας. Τα μέλη του χορευτικού στη συνέχεια χόρεψαν δύο ποντιακούς χορούς.

(Φωτ.: Ένωση Ποντίων Νίκαιας-Κορυδαλλού)

Λίγα λεπτά αργότερα επισκέφθηκαν τον Δημήτρη Μελισσανίδη στα γραφεία της εταιρίας. Αφού έψαλλαν και εκεί τα ποντιακά κάλαντα, παρουσίασαν ένα ολιγόλεπτο ποντιακό χορευτικό πρόγραμμα.

Την παράσταση έκλεψαν ο μικρός Γιώργος και Αρτέμης που χόρεψαν τα μαχαίρια.

Η Ένωση επιφύλασσε και μια έκπληξη ακόμα για τον μεγαλοεπιχειρηματία: ο Γιώργος Παπαδόπουλος στην λύρα, ο Γιάννης Μιχαηλίδης στο τραγούδι και ο Παύλος Σταματίδης στο νταούλι έπαιξαν το τραγούδι «Σεράντα μήλα κόκκινα».

Τα μέλη της διοίκησης που συνόδευαν το χορευτικό τμήμα προσέφεραν στους οικοδεσπότες τους πιατέλες με γλυκίσματα, ωτία και καρυδάκια, καθώς επίσης και το ημερολόγιο του Συλλόγου Πόντιοι Θεμελιωτές του Παγκόσμιου Πολιτισμού.

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.