ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Σεμινάριο πρώτων βοηθειών διοργάνωσαν οι «Αργοναύτες» Κιλκίς
Σεμινάριο πρώτων βοηθειών διοργάνωσαν οι «Αργοναύτες» Κιλκίς
(Φωτο: Ένωση Ποντίων Νομού Κιλκίς «Οι Αργοναύτες»)
03 Ιούν
0
Σχόλια

Σεμινάριο πρώτων βοηθειών διοργάνωσαν οι «Αργοναύτες» Κιλκίς

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το σεμινάριο πρώτων βοηθειών που διοργάνωσε η Ένωση Ποντίων Νομού Κιλκίς «Οι Αργοναύτες», την Κυριακή 26 Μαΐου 2024 στο εντευκτήριο της Ένωσης.

Το σεμινάριο παρακολούθησαν μέλη του συλλόγου, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να συμμετέχουν στα Εκπαιδευτικά Προγράμματα “ΠΡΩΤΕΣ ΒΟΗΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΕΣ” και “ΒΑΣΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΖΩΗΣ και ΧΡΗΣΗ ΑΥΤΟΜΑΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΑΠΙΝΙΔΙΣΤΗ (BLS/AED)”.

(Φωτο: Ένωση Ποντίων Νομού Κιλκίς «Οι Αργοναύτες»)

Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου, οι συμμετέχοντες εκπαιδεύτηκαν σε θέματα όπως: Εισαγωγή – Βασικές Αρχές Πρώτων Βοηθειών, Καρδιοαναπνευστική Αναζωογόνηση “ΚΑΑ” και χρήση Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδιστή “AEA – AED”, Αιμορραγίες και Τραύματα, Επείγοντα Περιστατικά και Αξιολόγηση.

Η εκπαίδευση πραγματοποιήθηκε από πιστοποιημένους Εκπαιδευτές του Τομέα Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Ερυθρος Σταυρος Κιλκις με ειδικότητα “ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗ ΠΡΩΤΩΝ ΒΟΗΘΕΙΩΝ και CPR/AED”.

Οι συμμετέχοντες έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον και ενεργή συμμετοχή, ενώ έλαβαν θεωρητική και πρακτική εξάσκηση με σκοπό να είναι σε θέση να προσφέρουν αποτελεσματική βοήθεια με ασφάλεια σε οποιοδήποτε έκτακτο περιστατικό χρειαστεί μέχρι να έρθουν οι αρμόδιες υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης.

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.