ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Πρέβεζα: Πραγματοποιήθηκαν οι Εκδηλώσεις Μνήμης για την Γενοκτονία του Ποντιακού Ελληνισμού στην Ν. Σινώπη (photo)
Πρέβεζα: Πραγματοποιήθηκαν οι Εκδηλώσεις Μνήμης για την Γενοκτονία του Ποντιακού Ελληνισμού στην Ν. Σινώπη (photo)
(Φώτο : ipreveza.gr)
25 Μάι
0
Σχόλια

Πρέβεζα: Πραγματοποιήθηκαν οι Εκδηλώσεις Μνήμης για την Γενοκτονία του Ποντιακού Ελληνισμού στην Ν. Σινώπη (photo)

Πραγματοποιήθηκαν οι Εκδηλώσεις Μνήμης Γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού 2024, που ξεκίνησαν την Τετάρτη με την θεατρική παράσταση < Η τελευταία ώρα > σε μουσική και σκηνοθεσία του Γιώργου Συμεωνίδη Γιώργου Συμεωνίδη, συνεχίστηκαν με την εθελοντική αιμοδοσία σήμερα το πρωί και ολοκληρώθηκαν το απόγευμα στην Πλατεία Ν. Σινώπης με την συμμετοχή του Μουσικού Σχολείου Πρέβεζας.

Χαιρετισμούς έκαναν ο Αντιδήμαρχος Ζαλόγγου κ. Γιώργος Σαργιάνογλου και η Εκπρόσωπος της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος και Πρόεδρος του Μορφωτικού Εκπολιτιστικού Συλλόγου Ν. Σινώπης ΄΄Διογένης’’ κα Θεοδώρα Σαρηγιαννίδου, οι οποίοι κατέθεσαν και στεφάνια, ενώ ακόμη στεφάνια κατέθεσαν ο Εκπρόσωπος της Π.Ε Πρέβεζας κ. Χρήστος Γούσης, ο Πρόεδρος της Τ.Κ Νέας Σινώπης κ. Χρήστος Τερζόγλου, η Πρόεδρος του Εξωραιστικού Συλλόγου Ν. Σαμψούντας ‘’Αμισός’’ κα Στέλλα Χαιτίδου, η Πρόεδρος Κλεοπάτρα Δασκάλου από τον Σύλλογο Γυναικών Ν. Σινώπης ‘’Ελπίς’’, για τον Ποντιακό Σύλλογο Ν. Κερασούντας, ο Πρόεδρος Δημήτρης Καραβασιλείου, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Αγωνιστών Εθνικής Αντίστασης ΕΟΕΑ ΕΔΕΣ Ν. Πρέβεζας κ. Κωνσταντίνος Τσούτσης, ο Πρόεδρος ΔΕΕΠ ΝΔ Πρέβεζας κ. Νίκος Σολδάτος, για τη Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ –Κίνημα Αλλαγής Πρέβεζας το μέλος της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής κ. Παύλος Φραγκούλης, για την παράταξη ‘’Ανάπτυξη Τώρα’’ η Δημοτική Σύμβουλος κα Σεβαστή Φούντογλου.

Το παρών μεταξύ άλλων έδωσαν ο Αντιδήμαρχος Λούρου κ.Νίκος Παγγές, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πρέβεζας κ. Γιάννης Μπούρης, ο επικεφαλής της παράταξης ‘’Ανάπτυξη Τώρα’’ κ. Γιώργος Νίτσας και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ Σπύρος Βρυώνης και Νίκος Τζίμας.

Ακολούθησαν χορευτικά και ποντιακό γλέντι στην πλατεία Ν.Σινώπης, ενώ οι όλες εκδηλώσεις τελούσαν υπό την αιγίδα της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος.

IMG_0667

IMG_0677

IMG_0695

IMG_0711

IMG_0753

IMG_0819

 

 

 

Πηγή : ipreveza.gr

 

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.