ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Σε ετήσια Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση καλεί τα μέλη τους οι Φοιτητές Θεσσαλονίκης
Σε ετήσια Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση καλεί τα μέλη τους οι Φοιτητές Θεσσαλονίκης
23 Μάι
0
Σχόλια

Σε ετήσια Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση καλεί τα μέλη τους οι Φοιτητές Θεσσαλονίκης

Ο Σύλλογος Ποντίων Φοιτητών και Σπουδαστών Θεσσαλονίκης, σε εφαρμογή του άρθρου 20 του ισχύοντος καταστατικού και με απόφαση που έλαβε στην συνεδρίαση της 24/04/2024, καλεί τα μέλη του στην ετήσια Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευσή του, που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 30 Μαϊου 2024, στις εγκαταστάσεις του Συλλόγου, επί της οδού Πετροπουλακιδών 3 και ώρα έναρξης 20:00.

Θέματα Ημερησίας Διάταξης:

1. Εκλογή Προέδρου και Γραμματέως του σώματος της παρούσας Γενικής Συνέλευσης.

2. Απολογισμός της οικονομικής χρήσης έως 30/05/2024, έκθεση Εξελεγκτικής Επιτροπής και έγκριση του Οικονομικού Απολογισμού.

3. Λογοδοσία του απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου.

4. Συνοπτική παρουσίαση του εν γένει έργου και των δράσεων του σωματείου από το χρονικό διάστημα 08/06/2023 μέχρι και τη 30/05/2024.

5. Έγκριση των πεπραγμένων και απαλλαγή των ευθυνών του απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου.

6. Καθορισμός διενέργειας εκλογών για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου.

Η Συνέλευση θα βρίσκεται σε απαρτία εφόσον παρευρίσκονται σ’ αυτήν το ½ συν ένα των ταμειακώς τακτοποιημένων μελών. Για αυτό το λόγο, τα μέλη καλούνται να τακτοποιήσουν τις οικονομικές τους υποχρεώσεις για το έτος 2024 το αργότερο μέχρι και την έναρξη της Γενικής Συνέλευσης.

Σε περίπτωση μη απαρτίας η Συνέλευση επαναλαμβάνεται την ίδια ημέρα της επόμενης εβδομάδας στον ίδιο τόπο και χρόνο και με τα ίδια θέματα.

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.