ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Έκλεψε τις εντυπώσεις η «Τραπεζούντα» Φυλής στις πολιτιστικές εκδηλώσεις των πολυούχων Κωνσταντίνου και Ελένης (βίντεο)
Έκλεψε τις εντυπώσεις η «Τραπεζούντα» Φυλής στις πολιτιστικές εκδηλώσεις των πολυούχων Κωνσταντίνου και Ελένης (βίντεο)
22 Μάι
0
Σχόλια

Έκλεψε τις εντυπώσεις η «Τραπεζούντα» Φυλής στις πολιτιστικές εκδηλώσεις των πολυούχων Κωνσταντίνου και Ελένης (βίντεο)

Μια μοναδική παράσταση έδωσαν οι χορευτές του Καλλιτεχνικού Μορφωτικού Συλλόγου Ποντίων Φυλής «Η Τραπεζούντα» τη Δευτέρα 20 Μαΐου 2024, στα πλαίσια των πολιτιστικών εκδηλώσεων που διοργανώνει ο Δήμος Φυλής προς τιμήν των πολιούχων Κωνσταντίνου και Ελένης.

Το χορευτικό τμήμα του Συλλόγου έκανε εντυπωσιακή είσοδο γεμίζοντας κυριολεκτικά την πίστα, καθώς μπήκαν μαζί τόσο το μεγάλο, όσο και το μικρό χορευτικό τμήμα παραστάσεων του, κερδίζοντας από την αρχή τις εντυπώσεις και το χειροκρότημα των παρευρισκομένων.

Μικροί και μεγάλοι απέδωσαν άρτια τους χορούς Ομάλ Κερασούντας και Σαρι Κουζ Πάφρας.

Έπειτα τη… σκυτάλη πήρε το μεγάλο τμήμα παραστάσεων του Συλλόγου, χορεύοντας Τσουρτούγουζους -Τρομαχτόν, Λετσίνα, Σερανίτσα και Σέρρα.

 

Κλείνοντας, οι χορευτές του Συλλόγου, μικροί και μεγάλοι, ολοκλήρωσαν την παρουσία τους με Κότσαρι.

Η παρουσία του Συλλόγου ήταν εντυπωσιακή, αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις και δείχνοντας τη καλή δουλειά που γίνεται στην Πολιτιστική Στέγη.

Τους χορευτές συνόδευσαν οι Γιώργος Κουλαξουζίδης στη λύρα και το τραγούδι, Φίλιππος Παρχαρίδης στο νταούλι και Νίκος Κουλαξουζίδης στο αγγείο.

Χοροδιδασκάλα του Συλλόγου είναι η Σοφία Δαμιανίδου-Σαββουλίδου.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.