ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Το Σωματείο Δράσης Νίκος Καπετανίδης απαντά στην ανακοίνωση του Τουρκικού Υπουργείου Εξωτερικών: «Λευκή πετσέτα η Άγκυρα»
Το Σωματείο Δράσης Νίκος Καπετανίδης απαντά στην ανακοίνωση του Τουρκικού Υπουργείου Εξωτερικών: «Λευκή πετσέτα η Άγκυρα»
(Φωτο: Σωματείο Δράσης Νίκος Καπετανίδης)
20 Μάι
0
Σχόλια

Το Σωματείο Δράσης Νίκος Καπετανίδης απαντά στην ανακοίνωση του Τουρκικού Υπουργείου Εξωτερικών: «Λευκή πετσέτα η Άγκυρα»

Δελτίο τύπου εξέδωσε το Σωματείο Δράσης Νίκος Καπετανίδης ως απάντηση στη χθεσινή του ανακοίνωση για την 19η Μαΐου του Τουρκικού Υπουργείου Εξωτερικών.

Διαβάστε το δελτίο τύπου:

«Το Σωματείο Δράσης Νίκος Καπετανίδης είναι στην ευχάριστη θέση να ευχαριστήσει το Τουρκικό Υπουργείο Εξωτερικών.

Η χθεσινή του ανακοίνωση για την 19η Μαίου που επισυνάπτουμε στο επίσημο Αγγλικό της κείμενο είναι αυτό που ονομάζεται στην πυγμαχία «λευκή πετσέτα».

Ο Τούρκος Υπουργός εξωτερικών Χακάν Φιντάν που την υπογράφει καταρρίπτει όλο εκείνο το μυθικό περιτύλιγμα του Υπερκατασκόπου.

Η Τουρκία μιλά πλέον με φόβο.

Κατηγορεί τους ήρωες αντάρτες του Ποντιακού Ελληνισμού που όντως ήταν ΑΗΤΗΤΤΟΙ στα Ποντιακά Βουνά ότι υπήρξαν εκτελεστές της Μεγάλης Ιδέας που αποτελεί τον Εφιάλτη του Κεμαλικού καθεστώτος.

Η αλήθεια είναι ότι οι Έλληνες αντάρτες του Πόντου ήταν απλοί άνθρωποι που βγήκαν στα βουνά για να σώσουν τις οικογένειες τους από τις απερίγραπτες σφαγές του Τοπάλ Οσμάν,που επίσης βλέπουμε στην φωτογραφία που επισυνάπτουμε.

Η ανακοίνωση του Τουρκικού Υπουργείου Εξωτερικών της Τουρκίας δεν αφιερώνει ούτε μισή λέξη ως απόδειξη της δικής της Αλήθειας για την Γενοκτονία καθώς στην Θεσσαλονίκη οι τρεις Τούρκοι συγγραφείς στην εκδήλωση μας κονιορτοποίησαν όλα τα προπαγανδιστικά μυθεύματα της Άγκυρας.

Και δεν είναι οι μόνοι.

Αν η Ελλάδα και η ΕΕ στηρίξει τους Δημοκρατικούς πολίτες στην Τουρκία το ποτάμι των αποκαλύψεων από Τουρκικές πηγές θα γίνει τσουνάμι.

Τι θα πει τότε ο άλλοτε λαλίστατος Χακάν Φιντάν;
Ότι η Δημοκρατική Τουρκία εμφορείται από την Ελληνική Μεγάλη Ιδέα;

Αυτό φοβάται πλέον η Τουρκία.

Το εσωτερικό της που συνεργάζεται με το Ποντιακό Κίνημα στην Ελλάδα και την Ομογένεια.

Επιπλέον είναι κωμική στα όρια του χιούμορ των Μόντυ Πάιθονς η προσπάθεια του Τούρκου Υπουργού Εξωτερικών να πλήξει την 19η Μαίου στην Ελλάδα λέγοντας ότι την έφεραν στο προσκήνιο «ακροδεξιές λαϊκιστικές δυνάμεις»(!!!!).

Ενώ είναι γνωστό ότι αυτό προήλθε από δυνάμεις σοσιαλιστικές και αριστερές στα μέσα της δεκαετίας του 1980 με μπροστάρη τον Μιχάλη Χαραλαμπίδη και Ανδρέα Παπανδρέου.

Επίσης ο Τούρκος Υπουργός Εξωτερικών μας τιμά περισσότερο λέγοντας ότι η Διακήρυξη των Αθηνών” βάλλεται από την παρουσία Ελλήνων πολιτικών στις εκδηλώσεις Μνήμης και πρέπει η «σοβαροί» ( δηλαδή οι κατευναστές) να θέσουν υπό περιορισμό (!!!) τους «λαϊκιστές»!!!

Δεν έχουμε λόγια!!

Δηλαδή κατά τον Χακάν Φιντάν η Τουρκία θα μας υποδείξει πώς θα τιμάμε τους νεκρούς, μας πώς θα νομοθετούμε, πώς θα συμμετέχουμε σε εκδηλώσεις, πώς θα μιλάμε, πώς θα φερόμαστε!

Ω! Απίστευτο θράσος μαθητή του Τοπάλ Οσμάν!

Υστερόγραφο: Σημειώνουμε σχόλιο Αθηναϊκής εφημερίδας που ειρωνεύεται τον Πόντιο υφυπουργό Εσωτερικών Στάθη Κωνσταντινίδη που είπε στην εκδήλωση της ΠΟΕ χτες ότι και ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης το πρωί χθες στην τελετή της Κεντρικής Μακεδονίας, ότι βελτίωση των Ελληνοτουρκικών περνά από την Αναγνώριση της Γενοκτονίας.
Επειδή ο αρθρογράφος είναι ανώνυμος τον καλούμε να φανερωθεί.

Εμείς μιλάμε πάντα επώνυμα και ανοιχτά.

Οι δύο Έλληνες πολιτικοί αγαπητέ ανώνυμε είπαν αυτό που ζητά όλη η Ελλάδα και η Ομογένεια.

Εσείς τι ζητάτε;

Το ξέπλυμα δολοφόνων βρεφών;»

 

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.