ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Η αντίδραση του Σωματείου Δράσης Νίκος Καπετανίδης σχετικά με την σημαία του Κεμάλ σε αγώνα βόλεϊ στη Χίο
Η αντίδραση του Σωματείου Δράσης Νίκος Καπετανίδης σχετικά με την σημαία του Κεμάλ σε αγώνα βόλεϊ στη Χίο
(Φωτο: newsbomb.gr)
14 Μάι
0
Σχόλια

Η αντίδραση του Σωματείου Δράσης Νίκος Καπετανίδης σχετικά με την σημαία του Κεμάλ σε αγώνα βόλεϊ στη Χίο

Μια απίστευτη πρόκληση της Τουρκίας έλαβε χώρα στη Χίο σε αγώνα βόλεϊ γυναικών, όπου υψώθηκε σημαία με τη φωτογραφία του Μουσταφά Κεμάλ, χωρίς μάλιστα να διαμαρτυρηθεί κανείς!

Το Σωματείο Δράσης Νίκος Καπετανίδης αντέδρασε και εξέδωσε δελτίο τύπου σχετικά μεν προκλητική, αυτή, κίνηση.

Αναλυτικά το δελτίο τύπου:

«Μια εβδομάδα πριν την Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου στην Χίο με πρωτοβουλία του συλλόγου ενοικιαζόμενων δωματίων (!!) που αγκάλιασε ο τοπικός Δήμος και αυτός της Σμύρνης έλαβε χώρα τουρνουά βόλεϊ γυναικών με το πρόσωπο του Γενοκτόνου Κεμάλ να έχει αναρτηθεί στο τοπικό κλειστό γυμναστήριο.

Κύριε Υπουργέ των Εξωτερικών έχετε τον λόγο.

Για μας ως τέκνα απογόνων θυμάτων του Κεμαλικού Ρατσισμού η εικόνα αυτή είναι ανατριχιαστική.

Είναι μια εικόνα παραβίασης κάθε νομιμότητας.

Καλούμε όλους τις πατριωτικές δυνάμεις της χώρας στις εκδηλώσεις της Ιερής Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου οπουδήποτε στην Ελλάδα και την Ομογένεια.

Ενημέρωση:

Οι προκλήσεις δεν σταματούν.

Τρεις Έλληνες πολίτες στο θρήσκευμα Μουσουλμάνοι, μέλη του Ποδηλατικού Ομίλου Robis με έδρα την Κομοτηνή, παρέλαβε από τα χέρια του Τούρκου Γενικού Προξένου στην Θεσσαλονίκη χώμα μέσα σε μια Τουρκική σημαία που ελήφθη αρμοδίως από τον κήπο του δήθεν σπιτιού του Γενοκτόνου Κεμάλ στην οδό Αγίου Δημητρίου.

Το χώμα μεταφέρθηκε ( με την συνεργασία της Ελληνικής Αστυνομίας?) στα σύνορα όπου τους περίμεναν οι Τουρκικές αρχές με τιμές και τελετές για να συνεχίσουν το ταξίδι τους στην Σαμψούντα του Πόντου όπου το χώμα θα χρησιμοποιηθεί στις εκδηλώσεις μίσους του Τουρκικού κράτους την 19η Μαίου ημερομηνία που οι Τούρκοι εορτάζουν την σφαγή των 353.000 Ελλήνων του Πόντου.

Αναμένουμε απαντήσεις από την Ελληνική Κυβέρνηση.

Σωματείο Δράσης Νίκος Καπετανίδης».

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.