ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Τη μνήμη της Οσίας Σοφίας της εν Κλεισούρα τίμησε ο «Εύξεινος Πόντος» Μεταμόρφωσης
Τη μνήμη της Οσίας Σοφίας της εν Κλεισούρα τίμησε ο «Εύξεινος Πόντος» Μεταμόρφωσης
(Φωτο: Σύλλογος Ποντίων Μεταμόρφωσης «Ο Εύξεινος Πόντος»)
13 Μάι
0
Σχόλια

Τη μνήμη της Οσίας Σοφίας της εν Κλεισούρα τίμησε ο «Εύξεινος Πόντος» Μεταμόρφωσης

Ο Ιερός Ναός Μεταμορφώσεως του Σωτήρος και ο Σύλλογος Ποντίων Μεταμόρφωσης «Ο Εύξεινος Πόντος» διοργάνωσαν και φέτος την Ιερά Πανήγυρις της Οσίας Σοφίας της εν Κλεισούρα, της Πόντιας ασκήτριας, στις 10 και 11 Μαΐου 2024, στο Παρεκκλήσιο Αγίας Παρασκευής στη Μεταμόρφωση Αττικής.

Την Παρασκευή 10 Μαΐου 2024 στις 19:00 τελέστηκε ο Εσπερινός και έγινε και αρτοκλασία.

Το Σάββατο στις 11 Μαΐου το πρωί τελέστηκε Πανηγυρική Θεία Λειτουργία της Οσίας Σοφίας της εν Κλεισούρα, στο Παρεκκλήσιο της Αγ. Παρασκευής.

Μετά τη Θεία Λειτουργία παρατέθηκε γεύμα από το Σύλλογος Ποντίων Μεταμόρφωσης στους παρευρισκομένους, στο αύλειο χώρο του παρεκκλησιού.

(Φωτο: Σύλλογος Ποντίων Μεταμόρφωσης «Ο Εύξεινος Πόντος»)

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο Σύλλογος, μεταξύ άλλων, αναφέρει:

«Ευχαριστούμε τον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος για την άψογη συνεργασία, τον Δήμαρχο της πόλης μας Στράτος Σαραούδας Στράτος Σαραούδας και την Δημοτική Αρχή για την στήριξη της διοργάνωσης Δήμος Μεταμόρφωσης Αττικής, την κα Λουκία Κεφαλογιάννη – Loukia Kefalogianni Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Βορείου Τομέα Αθηνών, τους Δημοτικούς Συμβούλους των παρατάξεων, τον κο Παναγιώτη Ιωάννου, τους εκπροσώπους φορέων και συλλόγων της περιοχής μας Και όλους τους φίλους, φίλες και μέλη του Συλλόγου που μας τίμησαν με την παρουσία τους.

Θα ήταν παράληψη να μην πούμε και ένα τεράστιο ευχαριστώ από καρδιάς στα μέλη του Συλλόγου μας για την στήριξη και την βοήθεια τους (δεν χρειάζεται να αναφέρω ονόματα , αυτοί ξέρουν)

Βοήθεια μας. Να είμαστε όλοι καλά!
Και του Χρόνου!»

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.