ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Σε θετικό κλίμα πραγματοποιήθηκε η τακτική συνεδρίαση του Δ.Σ. της Π.Ο.Ε.
Σε θετικό κλίμα πραγματοποιήθηκε η τακτική συνεδρίαση του Δ.Σ. της Π.Ο.Ε.
(Φωτο: Παύλος Σιδηρόπουλος)
07 Μάι
0
Σχόλια

Σε θετικό κλίμα πραγματοποιήθηκε η τακτική συνεδρίαση του Δ.Σ. της Π.Ο.Ε.

Σε ιδιαίτερα θετικό κλίμα πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 28 Απριλίου 2024, η τακτική συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος.

Η συνεδρίαση πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Πολιτιστικού Συλλόγου Ποντίων “Ακρίτες Νέας Κρώμνης” παρουσία του Δημάρχου Δράμας, Γεωργίου Παπαδόπουλου, μελών του Περιφερειακού Συμβουλίου του Συνδέσμου Ποντιακών Σωματείων Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και Σωματείων της περιοχής.

Ο πρόεδρος της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος, Βαρυθυμιάδης Γεώργιος, καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους και ευχαρίστησε θερμά την Πρόεδρο του Σ.ΠΟ.Σ., Νακούση Αθηνά, το μέλος του Δ.Σ. της Π.Ο.Ε. από την Δράμα, Κεσαπίδη Γρηγόρη, την πρόεδρο του Συλλόγου, Μισαηλίδου Χαρίκλεια, καθώς και το Διοικητικό Συμβούλιο για την πρόθυμη και υποδειγματική φιλοξενία. Ιδιαίτερες ευχαριστίες όμως απηύθυνε και στην Μισαηλίδου Παρθένα για τη μεγάλη συμβολή της από τα πρώτα χρόνια ίδρυσης της Ομοσπονδίας, αλλά και την άριστη συνεργασία με τον Σ.ΠΟ.Σ. Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

(Φωτο: Παύλος Σιδηρόπουλος)

Τη συνεδρίαση τίμησε με την παρουσία του ο Δήμαρχος Δράμας, Γιώργος Παπαδόπουλος, οποίος στο χαιρετισμό του έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον και προθυμία να στηρίξει τις δράσεις της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος.

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του Δ.Σ. συζητήθηκε ο προγραμματισμός των εκδηλώσεων Μνήμης της 19ης Μαΐου, καθώς και οι δράσεις των Περιφερειακών Συνδέσμων σε όλη την Ελλάδα.

Το Διοικητικό Συμβούλιο συζήτησε θέματα της επικαιρότητας, ενώ με απόφασή του, η επόμενη συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί στις 15 Ιουνίου 2024 σε συνεργασία με τον Σ.ΠΟ.Σ. Νοτίου Ελλάδας και Νήσων.

Με το πέρας της συνεδρίασης, το Δ.Σ. είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει το 13ο Παιδικό Φεστιβάλ Ποντιακών Χορών του Σ.ΠΟ.Σ. Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, το οποίο έλαβε χώρα το απόγευμα της Κυριακής στο Αθλητικό Πολιτιστικό Κέντρο Δράμας «Δημήτριος Κραχτίδης», με τη συμμετοχή των Σωματείων μελών όλης της Περιφέρειας.

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.