ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Συντονιστική Επιτροπή Νεολαίας Π.Ο.Ε. - Ένωση Ποντιακής Νεολαίας Αττικής: Κάλεσμα εθελοντών για τα Ενημερωτικά Περίπτερα
Συντονιστική Επιτροπή Νεολαίας Π.Ο.Ε. – Ένωση Ποντιακής Νεολαίας Αττικής: Κάλεσμα εθελοντών για τα Ενημερωτικά Περίπτερα
26 Απρ
0
Σχόλια

Συντονιστική Επιτροπή Νεολαίας Π.Ο.Ε. – Ένωση Ποντιακής Νεολαίας Αττικής: Κάλεσμα εθελοντών για τα Ενημερωτικά Περίπτερα

Η Συντονιστική Επιτροπή Νεολαίας της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος, όπως κάθε χρόνο, έχοντας ως σκοπό την Ενημέρωση και Ευαισθητοποίηση του κοινού για το καίριο ζήτημα της Αναγνώρισης της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου, θα στήσει Εκθεσιακά Ενημερωτικά Περίπτερα από τις 13 έως τις 19 Μαΐου, σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα σε συνεργασία με την Ένωση Ποντιακής Νεολαίας Αττικής.

Τα Ενημερωτικά Περίπτερα θα λειτουργήσουν, όπως προαναφέρθηκε για το χρονικό διάστημα 13 – 19 Μαΐου, και ώρες 08:00 – 00:00.

Το κοινό, όπως κατά τα προηγούμενα χρόνια, έτσι και φέτος, θα μπορεί να ενημερωθεί μέσω του πληροφοριακού υλικού που θα εκτίθεται και θα μοιράζεται, αλλά και να παρακολουθεί τις διάφορες εκδηλώσεις που θα πλαισιώσουν τα Περίπτερα, σκοπός των οποίων είναι να εξετάσουν την Γενοκτονία υπό διαφορετικά πρίσματα και σε διαφορετικά πλαίσια.

Με σκοπό την εύρυθμη λειτουργία, η Συντονιστική Επιτροπή Νεολαίας, σε συνεργασία με την Ε.ΠΟ.Ν.Α., καλούν τους ενδιαφερομένους να συνδράμουν εθελοντικά στο εγχείρημα αυτό, συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ:
https://docs.google.com/forms/d/1fDvNUbvmJcfSK-FOgSe6LmeIUSmZ-XSKc9p_S90Kx60/edit.

Σημειώνεται πως δεν υπάρχει ηλικιακό όριο και ειδικά κριτήρια συμμετοχής, ενώ οι ακριβείς ώρες παρουσίας στο περίπτερο θα καθοριστούν σε συνεννόηση με τον εκάστοτε εθελοντή.

Στα καθήκοντα των εθελοντών περιλαμβάνεται η παρουσία τους στο περίπτερο με σκοπό την καθοδήγηση του κοινού, την ενημέρωση του αναφορικά με το πρόγραμμα των Ημερών και το μοίρασμα του ενημερωτικού φυλλαδίου της Ομοσπονδίας. Για τον σκοπό αυτό, θα πραγματοποιηθούν ενημερωτικές συναντήσεις, η ημερομηνία και ο τόπος διεξαγωγής των οποίων θα ανακοινωθούν σε δεύτερο χρόνο και θα κοινοποιηθούν μέσω email στους εθελοντές, με στόχο την επεξήγηση του ακριβούς ρόλου τους.

Προθεσμία Υποβολής μέχρι 28/04/2024.
Εάν έχετε οποιαδήποτε απορία, μπορείτε να απευθυνθείτε στα τηλέφωνα: 6985982015/ 6971562283 και στο email neolaia@poe.org.gr.

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.