ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | «Άθρωπος ‘σ σο σπελ’»: Μία παράσταση με τον άνθρωπο των σπηλαίων για το αιώνιο ζήτημα της συνύπαρξης των δύο φύλων
«Άθρωπος ‘σ σο σπελ’»: Μία παράσταση με τον άνθρωπο των σπηλαίων για το αιώνιο ζήτημα της συνύπαρξης των δύο φύλων
(Φώτο ; ertnews.gr)
25 Απρ
0
Σχόλια

«Άθρωπος ‘σ σο σπελ’»: Μία παράσταση με τον άνθρωπο των σπηλαίων για το αιώνιο ζήτημα της συνύπαρξης των δύο φύλων

Με σημείο αναφοράς το αιώνιο ζήτημα της συνύπαρξης και της σχέσης των δύο φύλων, έπειτα από ένα έντονο καβγά με τη γυναίκα του (Ελένη Παραστατίδου), ο Τάκης Βαμβακίδης αναγκάζεται να βρει καταφύγιο «και να γίνει ο​… Άθρωπος​ ’ς σο σπέλ’!

Ο Τάκης Βαμβακίδης, ο οποίος ξεκίνησε μία μεγάλη περιοδεία στην Ελλάδα και το εξωτερικό, ξετυλίγει το ταλέντο του πάνω στη σκηνή και δίνει τον καλύτερο εαυτό του, σε έναν απολαυστικό μονόλογο, στη διάλεκτο των προγόνων του, με καταπληκτικά βίντεο, μουσική και πολλές συμμετοχές με “guest – εκπλήξεις” (Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, Δημήτρη Σταρόβα, Γιάννη Ζουγανέλη, Γιάννη Μποστατζόγλου κ.ά.).

Όπως είπε ο ίδιος στην εκπομπή “Μέρα με Χρώμα” της ΕΡΤ3, νιώθει ευτυχία όταν βλέπει νέα παιδιά να έχουν τέτοιο πάθος για τους ποντιακούς χορούς και να γίνονται όλοι ένας άνθρωπος, με μία αγκαλιά και ένα χαμόγελο. “Εγώ έδωσα ένα γραμμάριο αγάπης και αφοσίωσης στο μεγάλο χωράφι του Πόντου και εισέπραξα ωκεανό”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Αξιοσημείωτο είναι επίσης το γεγονός ότι, για πρώτη φορά σε ποντιακή θεατρική παράσταση, υπάρχουν υπέρτιτλοι στη Νεοελληνική, δίνοντας τη δυνατότητα σε άτομα με προβλήματα ακοής αλλά και σε όσους δεν είναι τόσο εξοικειωμένοι με την ποντιακή διάλεκτο, να μπορούν να παρακολουθήσουν ευχάριστα την παράσταση.

 

 

 

Πηγή : ertnews.gr

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.