ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Έκθεση Ζωγραφικής-Αγιογραφίας πραγματοποίησε ο Σύλλογος Ποντίων Καρέα Βύρωνα
Έκθεση Ζωγραφικής-Αγιογραφίας πραγματοποίησε ο Σύλλογος Ποντίων Καρέα Βύρωνα
(Φωτο: Σύλλογος Ποντίων Καρέα Βύρωνα)
23 Απρ
0
Σχόλια

Έκθεση Ζωγραφικής-Αγιογραφίας πραγματοποίησε ο Σύλλογος Ποντίων Καρέα Βύρωνα

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στο Αστικό Κέντρο Καρέα η Έκθεση Ζωγραφικής-Αγιογραφίας με τίτλο «Η Ζωγραφική είναι σιωπηλή ποίηση, η ποίηση ομιλούσα ζωγραφική».

(Φωτο: Σύλλογος Ποντίων Καρέα Βύρωνα)

Ο κόσμος αγκάλιασε και στήριξε με την παρουσία του τη δράση του Συλλόγου, θαυμάζοντας τα έργα των καλλιτεχνών.

(Φωτο: Σύλλογος Ποντίων Καρέα Βύρωνα)

Την Έκθεση τίμησαν με την παρουσία τους ο Αρχημανδρίτης του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου Καρέα π. Ειρηναίος, ο Δήμαρχος Αλέξης Σωτηρωπουλος, ο Μιλτος Μπαντης, Επικεφαλής της Παράταξης Βυρωνας Μπροστά ,ο κ.Γρηγόρης Κατωποδης, Επικεφαλής της Παράταξης Στάση Βύρωνα, η Ανεξάρτητη Δημοτική Συμβούλους Ιουλία Κιούπη ,η Δημοτική Συμβούλους, Λεμονιά Κλωνάρη, η Υπεύθυνη Διεθνών Σχέσεων του Υπουργείου Πολιτισμού, Ελένη Ράπτη, η Πρόεδρος του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Καρέα, Ελένη Γεωργίου, ο Επίτιμος Πρόεδρος του Συλλόγου Καρέα Βύρωνα, Κώστας Ψωμιαδης και η Ελένη Κιτσέλη, Αντιπρόεδρος του Ομίλου UNESCO Τεχνών Λόγου και Επιστημών Ελλάδας.

(Φωτο: Σύλλογος Ποντίων Καρέα Βύρωνα)

Ο Σύλλογος, σε ανακοίνωσή του, μεταξύ άλλων αναφέρει:

«Ευχαριστούμε όλο τον κόσμο, τα μέλη, τους φίλους, την Δημοτική Αρχή για την συνεχή στήριξη των δραστηριοτήτων του Συλλόγου Ποντίων Καρέα-Βύρωνα, άλλωστε αυτή είναι και η ουσία της ύπαρξης όλων των Συλλόγων – Ο ΚΌΣΜΟΣ ! Ευχαριστούμε από καρδιάς τους χορηγούς μας, τον Κωσταντίνο Ψωμιάδη, την Ελένη Κιτσέλη, την Άννα Ερμίδου, την Ευαγγελία Σιδέρη για την προσφορά τους στο Σύλλογο, όπως και το Δήμο μας!!!».

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.